三國志 · 戰略版 (72)- 後晴媽大航海時代!

985 回覆
3 Like 5 Dislike
白板低紅 漢中盾
高紅滿紅有援護甲 麒麟弓

白板麒麟弓=戰功寶寶
我都想問下太史可以出咩隊
利申孫權滿黃

做倉管,同抽多隻換血刃

一樣一開頭玩虎臣 之後太廢轉返吳騎就無用過
想睇下點樣可以用得返
凌統換太史
公道講句,對白板嚟講真係勁
但係對滿紅嚟講只不過係消耗兩個突擊戰法
太凌周 當鋒虎臣騎
滿紅虎臣都無半紅吳騎咁好用,怕盛氣是原罪,所以滿紅太史下季都係繼續放倉
仲要怕埋sp 袁
夠快其實唔係好怕 同埋無咁易繳械到太史
今季玩群弓 感覺麻麻地 可能SP朱唔夠紅
真係真係 見咁多人用虎臣 今季諗住試下 真係好怕盛氣
裝個虎據又廢左
所以高戰功果批都基本上好少會用太史黎組隊,或者放第6 7隊組下d甘太蒙果類
最主要係依家早期 大家都係速攻隊
吳騎 魏騎 虎臣弓
早期數值唔高 玩呢d拖回合既隊唔著數
官方出sp袁來幫大家前期繳械
好人好姐姐張角
勁到喊 成季戰功靠依隊 唔驚火
幾時1週年
你咩服
我地終於有機會決戰
七武海
>>形一藤甲白板太尉 廢架wo
話你無腦盲毛就係無腦盲毛
唔該你用你屎眼睇返你自己第一個回po講咩
咪撚想帶風向講到好似我話形一藤甲太尉好勁而你係度話只係一般咁
事實係我話形一藤甲太尉比想像中好用,而你直接話廢

你話廢,我話ok啦,你先開始話自己體驗差,莫講話你條撚樣體驗差關我撚事
我都心平氣和貼戰報話你聽其實ok,你仲要係度串柒柒

>>咪係囉,我就係話用形一太尉廢,點知勁多人講太尉好勁
然後有人出黎你條垃圾又好似搵到咩救星咁係度串
好啦咁我話我今季1個半月落匪打左200萬唔少戰功都係佢打,你條盲毛成季得150萬就走出黎串話"吓?你落匪都得200萬?我一季都150萬啦"
屌你老母,同人講EQ?我留言話形一太尉比想像中好用,你一句"廢架wo"屌埋黎,我貼戰報貼戰功你就係度搏屌
E你老母Q咩,返屋企食屎啦
朝朝5點打完一轉就無曬賊
跟全全日唔駛開驚

唔知邊個話正常速度係要咁樣玩一個月,真係好好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞