三國志 · 戰略版 (72)- 後晴媽大航海時代!

985 回覆
3 Like 5 Dislike
頭像框無永久都係廢既
睇黎挑戰寶物愈來愈吸引
50服勁多高紅滿紅賣號 啲號抵到
50服咩事 我見2萬幾有滿紅號
應該一兩日都賣左

我戈團PK80010
對到阿萬加谷呀莫

黑到傻
巴打你邊個團
八方
http://www.gamebaike.com/new/7ec51c5d983e4ff28838c41d809ae227

淮海

淮海对于上三家的重要性和下三家的三辅是一样的,但不同点在于,淮海离两资源州的边界很近。如果双方在资源州僵持不下,其他地图中也许能通过先入司隶影响战局。但该地图入司隶必先打虎牢,无法成为破局的关键,反倒是淮海的特殊优势,使其成为了僵持之下破局的关键。

落洲決定結局
落右洲、先開關、卡好城、63都要等完季
未完季呀,你又係同佢一樣係盲既?
明明我只係講我一個白板仔覺得虎臣有左破軍好似升左1 tier咁,同形一藤甲太尉比想像中好用
搞到唔知踩左邊個條尾咁
btw呢兩日打既

我一直都係講緊我用緊覺得可以一用,而且有戰報同戰功做例子
唔係形一太尉比較勁,唔係我好勁
我之前都無話你隊形一廢
我講廢係因為我同盟友體驗差所以有咁既感覺姐,講到好似我屌你咁
自己睇返我第一個回覆啦
一場誤會一場誤會
我同你之間冇誤會 出黎隻揪
岩呀,所以一開始我都好心平氣和咁講,其實唔係廢,用得下
然後貼戰法貼戰報貼戰功講平時點打
係你回我"落匪先得200萬,我正規都150萬啦,仲要有一星期無打"我先開始屌鳩你
知唔知點解?
200萬係唔算多,而家匪最高都400幾萬,但我未完季呀嘛,呢幾日我又打多左40幾萬戰功tim,你搵你完季150萬出黎講有咩意思?
點知你係後服未完
對面一嘈交我地就無野打,我得1隊70弓升到50就end game到完季
不過我隊形一太尉真係唔多得,都已經揀物攻隊打都係輸
又要打94
打打下發現可能同一個隊友可能1,2隊就打一次
睇嚟GM好憎我哋
我都係PK80010

果2個7 63應該係細盟?因為見佢好似得1隊
合左咪唔洗打
阿萬果個小隊都係中高紅黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞