三國志 · 戰略版 (72)- 後晴媽大航海時代!

985 回覆
3 Like 5 Dislike
上面咪答過你囉
quote埋你都懶追po咁點幫你呀
我幾肯定形一一定垃圾黎

樂進有咩用?
https://youtu.be/uWwAP1ZNhDY
下位版34曹太關
武峰程普、樂進、左慈
15cost
樂進滿紅單頭23000傷左右
Sp周 食住所有形一陣既隊
出士爭先赴果季
拎黎開荒就勁到痴線
不過打架冇撚用
Miss 左 岩岩先見到
我之前都係咁配,就係廢
唔止我一個係咁,幾位盟友最後果斷轉鋒矢
捉剋制,見普通弓走,見無當可以試打,見白馬錦帆鳩衝
見普通槍或者白耗槍走,見青州可以睇有無火決定打唔打
見象走,見普通騎走,見西涼虎豹鳩衝
見盾避魏法盾或者高紅太尉,高紅漢中同高紅桃園基本最多平,唔會輸

我今季出70虎臣太尉吳槍(因為好早落左匪,都是一直keep 4隊)34呂落匪就拆左,白板sp群弓用左一陣唔順手
打戰功就係太尉>虎臣>吳槍>70

而家就黎個半月已經就黎200萬戰功

算係咁啦
我勢力排第3
但我仲未打到150萬
On99 躺平掛機打都唔比人打
然後日日捱89
See 置頂
落匪先200萬
我正規都150萬,仲要結算前果個星期已經無咩點打
就係好彩轉得早,形一太尉換返鋒矢,吳槍轉肉弓先打返多d 戰功,你地成日話肉弓廢,我都話我果隊勁
滿紅草船肉

我用得好,你用得廢,明顯係你問題
我有戰報,你得把口
不過又係既,我講我一個半月200萬,你用自己成季150萬黎比已經證明你個腦無撚用,你慢慢自己打飛機啦撚屌
btw上季打赤壁我做正規軍個半月打左160萬戰功然後躺平到季尾都比你個屎忽鬼多戰功,我真心覺得唔係隊既問題,你應該係無腦唔識打機淨係識鳩撞果種垃圾黎
形一係勁既我個盟就唔會咁多人轉返鋒矢啦
同埋戰報既野,你cap 晒d 打贏既戰報
我cap 晒d 打贏既戰報都可以話果隊好撚勁
做匪打得200萬的確係廢wo
今季有1/3時間對面都嘈交,已經無野打,150萬差唔多啦
9撞既話赤壁果季我就唔會打到2百60萬戰功啦
仲要長期打水路時間拖到咁撚慢
唔係課長,點會滿紅
屌 都唔知有乜好拗
事實太尉盾黎講 形一真係唔夠鋒矢好用
你話配郝昭就唔同講法姐
網上都有好多數據 自己google睇啦
不過你覺得勁咪繼續用囉 最緊要都係岩自己感覺姐

關於戰功方面
其實玩咩隊 多唔多戰功 都係睇伺服器生態
前面大服航母服 周街都係滿紅
白板渣著T0隊 一樣比滿紅大佬當係戰功提款機
知你白板 就算剋制都照比你撞落去 靠紅度食返轉頭都見唔少

而且前服作戰模式都係少野戰 多集結戰 直接打一波
滿紅t0隊 次次都係百鳩幾隊壓秒撞落黎 打乜鳩剋制 捉條毛毛
就算比你好彩捉到 都係打得一隊半隊
除非打分盟戰線 先叫有少少游戲體驗
唔係通常 場均一千戰功敗走

相反後服戰力差距冇咁大
隊伍質素 紅度 都冇前服咁恐佈
係後服打戰功
就算係白板齊腳 對比前服黎講一定係易拎唔少
所以條友都ON9
話形一太尉唔強都唔撚比,話人打飛機
其實自己拎住隊形一太尉打飛機
仲要串柒柒講到自己幾勁幾勁
我未搬過城,場場都比人食住,得兩隊50

牛絲碰碰騎,唯快不破

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞