三國志 · 戰略版 (72)- 後晴媽大航海時代!

985 回覆
3 Like 5 Dislike
PK80001

63俠血洗103幽靈,開戰一日俘虜左30件
103服同盟要求停手,唔停手就躺平
未開打就已定,6+63聯手,除非其他全部聯手,唔係打都無得打,奈何太多人想抱大腿做契弟,一定係一面倒
改壞名
咁原本客方係想6/63互抽,結果佢地拉埋有霸業既服打無霸業既服
邊有拉霸業服啊師兄 上季6服都無霸業啦 人數都係下三洲有優勢
不過搞到103國都立唔到真係幾仆街,幾百金珠都唔俾你拎,明明人地都起碼肯俾你禁住黎打,好撚慘,應該依兩日會出盟信躺平唔玩
江怒霸業呀
好撚on9 邊個ser唔講啦 開荒唔夠快 我地戈邊就輸左4份1個資源州俾人 今朝好辛苦咁打番加俘哂 然後啲俘虜就走去大後方引西涼兵黎清你 咁撚樣點玩
挑戰服係咁嫁喇
不過白板上到40應該都輕鬆打到npc
躺平仲好
人地爽手打埋呂布就互刷戰功
睇黎連燈仔要出山了
挑咩戰服 普通服黎姐
資源洲d西涼兵垃圾黎 幫你引埋兵咪幾好
我萬零兵都打到1.5隊,有軍營白板就都實過到
除非孫堅多紅,唔係唔玩啦
好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞