三國志 · 戰略版 (72)- 後晴媽大航海時代!

985 回覆
3 Like 5 Dislike
你喜啦
自己google下 三國志戰略版 攻擊力 兵力
肯定有關係
呀,可以咁講既
兵力既"百份比"會影響攻擊力
即係開波你有幾多兵,打下打下少幾多%會影響攻擊力
如果你想講既係呢個咁你岩
其實好睇mode
-周圍都迫迫夾夾,寧願高兵損搶左先
-闊過西墜,慢慢5地博又得唔博又得
-落個西位,東南西北圍住,飛地再起算喇
-隔離鄰居有heart玩既,我都通常都係比佢開先,自己5地算,不過去到第8、9季好多都好自律,知食咁多67地都冇用,留番3-4塊比人起分城仲好

結論2個字: 運氣
上季我都試咗第一隊出70弓 慢人地好多 仲要前期俾速攻剋制 完全無遊戲體驗
識玩一定19cost出射蒸弓
此地為西涼軍所有!
西涼軍未撞已經比人清哂,淨係欣賞個水火場地動畫
最新貼文多達3萬人按讚,許多人留言送暖,「加油!不要回首過去,重要的是現階段的妳很棒,我們都看到了!繼續當個活力小襄喔!愛妳喔」,林襄十分感動,親自道謝,有人說「林襄加油!希望妳能每天都開開心心的」
但係轉型快攻隊要曬好多戰法點
拆一招10lv s技=無2000點
仲要用銅幣練兵 少銅幣=少左戰法點

上季用姜關開荒
轉型70弓 d戰法點好夠用
好快出到第2隊
夏太黃轉三勢呂完全唔駛浪費戰法點
16c直接上7本就轉得
咁樣又講唔通碰瓷隊
食屎喇
玩撚到s9 都仲會有飛地同地奴狗

到時叫我打交我話我升唔到lv
留返啲高勢力去打

戰神呂布
唔係講緊你上限百份比,係你開戰果下兵量
即係你上限10000,你帶7000開戰
你7000兵就係100%血量,然後血量個百分比愈低,你傷害就愈低
兵營提升個上限影響攻擊力就係
你帶2000兵死100就係死左5%你帶3000兵死100就係3.3%
咁扣個攻擊力會有差別
反而係咁,所以碰瓷隊先講得通
因為只要打果下係100%開局血量,咁樣你帶10000兵定7000兵都唔會影響你果下扣幾多
亦因為咁所以速度拎先手先咁重要,唔係帶兵少的話同樣扣1000就係得返90%兵同等返85%兵既差別
變咗敏職
呂布啲技大家點排

一騎就要㗎喇
暴仁 鬼神 百騎

官我會用鬼神
賊我會用百騎
正規求贏?
正規求殺得多兵,我打輸左但係換兵比例贏就係贏
匪你殺得多兵但輸都係得戰功無資源
百騎,鬼神
師兄 有冇試過張角放主? 同法正放主分別大唔大?
因為我s9 升緊等 法正放主兵損有啲大
唔知係咪打地問題?
法正同張角加埋冇8紅唔好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞