舒適堡宣傳手法真係好撚恐怖

645 回覆
1450 Like 28 Dislike
唔該兩隻字都比多左
簽你老母閪咩
咁你真係要當交吓學費 到你講得出口咪唔使畀囉 或者打電話叫媽咪嚟救你
咁又唔係咁講 新手我叫你拉個背嚟睇吓
十個有九個都係用手拉啦
買咗PT出面平嘅4千左右起碼學點用力囉
讀bu個個應該最正路
利申 cie grad
同一套說詞,叫我買堂改善下
之前公司送免費半年
仲可以帶個fd白嫖半年

一樣去到話做inbody,然後分開我同個fd,各自搵條友sell我哋

我一嚟就直接拒絕咗收佢皮
跟住見我個fd 竟然想join
我想入佢間房救機時 被職員阻
即刻問佢是咪非法禁錮,即時收皮

入房代個fd拒絕埋,話自己做就得

跟住白嫖足半年一毫子都無俾過,每次sell都直接拒絕
打電話嚟直接cut線

你自己毒撚格 廢啫
我未試過 一埋牙講明唔駛sale
你要做我唔阻止你 你講100 小時都唔會有結果
跟住就自己做自己嘢
答佢 係
我都俾兩個staff一齊夾攻坐低sell我

不過最後意志力堅定成功擊退
🏋‍♂舒適堡健身中心🏋‍♂
🏋‍♂Physical fitness 🏋‍♂

12個月,只需$1000
💥最平月費可低至$83💥

包全港全線分店 21間分店​
✅任何時間任何日子​
✅每人20張跳舞瑜伽卷​
✅免費儲物櫃,淋浴設備,WIFI等​
❌絕無額外收費​
❌不包毛巾​

​電話/Whatsapp成功登記即送📢📢​
1.一節60分鐘私人教練指導課程兌換券 ​
2.一次免費美容優惠券 ​

*只適用於新客戶
*在本公司停夠三年之舊會員
*香港永久性居民

$1000/12個月
$4400/52個月(頭一年每日帶兩位朋友)*
$6100/72個月(頭兩年每日帶兩位朋友)*
*追加優惠只限14日內

呃9你咩你自己睇,無錢就唔好學人出來健身啦
師兄你好有型
我希望係真
讀教練牌有教
同埋上網睇多啲
操背大把片學
出邊大把教練都唔識操背
20年年尾join過$1000/1 年

之後21 年4-5 月 係九龍灣個間比人點名
有個PT跟話 我未去過咩迎新教練指導
當然係捉我入房 sell $1000 堂
話約咗人食野甩身

停健身後都無再去過
因為0 針啊
咁好多間fitness都係咁,有自信嘅人理得啲九唔搭八嘅人
比少少信心自己,望住教練對眼有禮貌地講:「我唔撚度啦。」
去贏個IFBB返嚟再join physical 包冇人敢埋身sell
無底深潭 上完一堂就會同你講佢好難book, 不如依家買多7堂
死sales 屌你老母
我知係睇片學到
強如大手基佢都操咗兩三年有人提先知點拉
我覺得新手入門有人帶住做會好啲
有冇得拉筋
十年前已經係咁,唔記得喺California定physical 試過跑跑下步,有個PT拎條鎖匙走埋嚟問係咪我跌,跟住bla bla bla sell嘢
嗰啲咁嘅垃圾健身教練係要瘋狂咁屌柒佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞