舒適堡宣傳手法真係好撚恐怖

645 回覆
1450 Like 28 Dislike
你條仆街聽日咪撚走 我實sell爆你 準備定十萬簽我堂啦
一個人去做成日都有啲男黎問做左幾耐r水吹

但啲女教練又唔會問 見有啲身材都幾得
有咁多咩?聽講一堂收得百幾,資深果班多熟客先多錢
Go24環境如何 唉..早知去Go24
去SPK 24/7比人瘋狂SELL
師兄你圓肩喎
多謝樓主呢啲羊牯on9仔佢地先有飯開
其實係 你冇咗我地班教練幫手係唔掂的 仲好易整親 希望你回頭是岸。
好多加州賤畜都過左去舒適堡做
本身瘦底
以前去開physical 一開始跟個大隻fd 入去所以無人sell 我
後尾轉左工有次貪就腳 去公司附近間新p記做
班pt 兩眼發光咁
又話我兩邊唔平衡又咩core 唔夠強
我心諗 你講正core 就岩啦
我本身有練開其他運動
平時乜鳩都廢 就係core 跟操跟到癲
條友帶我做左幾個core 既動作
我全部都面無表情咁望住佢勁撚輕鬆咁完成
條友無野好講 見到另一個新仔入場就放棄我走去sell 第二個
GO24有堂SELL咩?
師兄你好似仲有啲高低膊
不過唔緊要我幫你執返好
戴住耳機唔好理就得
最好應都唔應一下就ok
唔洗理佢就得啦
去開三幾間247 冇人理過我
不過真係好撚多人 就黎迫過康文署 可唔可以唔好再吹奏247
佢有講我高低膊
長短腳
大細股
有,成日見到教練教人
但就唔會sell人
點解咁平咪就係係第二度賺返
身同感受,我最後都係話俾唔到。跟住同佢對望,只要你唔尷尬,尷尬嘅就係佢哋。
屌係咪呢d全部都係罐頭句sell法
又係個trainer話我有小小高低膊
不過個trainer係大隻不過腳幼
睇落比例好怪
你話係,我仲叫緊我老母比錢我洗,想點樣?
個啲free堂?定額外有其他堂可join?
前者我成日見,不過for new join一堂
樓主唔好唔開心要記得佢批評你嘅野都唔係真
有d係好心地提你 個動作正確發力既方法
有d無論點佢都會話你邊到邊到錯

咁當係練厚面皮 唔好比佢影響到比錢上佢堂
同時又改善番個動作 咁你join舒適堡就無錯

最on9聽過朋友比人屌佢用跑步機跑錯
其實你夠厚臉皮就得
唔洗理佢地講野
不過係咪真係好多南亞同阿婆聽人講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞