舒適堡宣傳手法真係好撚恐怖

645 回覆
1450 Like 28 Dislike
用下個腦 身體分析大把地方有得度
你估班pt咁得閒同你做分析 預咗俾人sell
呢個真 我想D女PT走黎SELL下我吹下水都好
點解退
樓主 唔洗理佢地架 直接同佢講 我冇錢先join你地 過主啦
你幫我比啦你唔係比唔到呀?
我試過佢地係咁話你個姿勢唔啱乜乜乜
我一句 我中意咁做 你理得我啫
即刻行開
唔識拒絕就做白卡自言自語話無錢, 佢驚過你
247 D機仲垃圾過physical
呢個都係方法之一,直頭當聽唔到,唔洗理佢

仲有個方法幾好,就係吹水
D教練一行埋黎就話已經跟緊第二間舖嘅教練
例如你響灣仔做緊gym走埋黎sale 你,
你就話唔洗,我跟緊屯門分店嘅Peter(求其作個名)
跟住佢自動收聲行開
師兄咁講又誇張左
最多都係排機既時間差唔多
係要串下佢地先得

有次做緊行埋黎問有無時間,
我就話有時間不過無錢,
條友黑面行開
Btw ching你有無見過坑口個到有個叫J咩r 矮矮地既男PT
小心d,上次俾佢捉住叫我去銀行借錢
有一隻狗俾負皮
屋企做運動算
樓主輕度?
老實講,physical 做得咁差完全係大老闆同管理層嘅問題

健身室唔提供好嘅設備,要啲客用又爛又生銹嘅機。廁所永遠都有幾格係鎖住,洗手盤個水龍頭壞咗幾個月都唔整!通風又唔搞好佢,要啲客戴口罩做運動。

間間gym都24小時,佢仲係23點就閂門。唔識做運動嘅人都可以請佢做pt….

Pt底薪得$3000,俑又少!搞到啲員工用盡方法氹客買堂!搞到啲人怕咗去做gym。

個marketing又on9
淨係識用$1000plan吸引啲唔想用咁多錢做運動嘅人,又要pt sell客上幾百蚊一堂,諗吓都知有幾少人會join啦!

成間公司管理層都有問題咁,真係等住變California 2.0
去得physical做就要有心力當啲教練透明
你好心應佢其實已經中計
唔係既自己出去24/7做啦
康文署
依家幾個矮

不嬲無視佢地又無sell 我當佢透明
先打擊你自信 信左佢講既野
佢再讚返你就覺得教練有作用
就係咁賺撚哂你d錢
我都試過 唔係呢間 有個叫st嘅人係咁幫我鬆咩筋骨
最唔專業係話我有扁平足
100%冇囉
你又join左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞