舒適堡宣傳手法真係好撚恐怖

645 回覆
1450 Like 28 Dislike
講咗十幾廿年 仲有人中呢啲伏
我都係咁呀😂😂
第一次見人咁樣sell 野,你可以話我邊度邊度需要改善,但唔洗話我呢度呢度有問題
全身都有問題我搵醫生同物理治療啦,搵你把撚咩
我買service,你踩鳩我,都冇心情傾落去啦,呢d人連基本既顧客心態都唔識
好多間試免費堂都係咁,指拍點點話你,跟住迫你用PT
我都比佢捉左入房炸左成個鐘,我一直話自己窮,佢繼續sell,3年plan,2年plan,1年plan,1月plan,乜plan都講,死都要我拎張卡出黎,最後我話冇信用卡佢先放我走晒左佢粒幾鐘,跟住冇耐又打電話黎,我block完,又拎第二個電話打黎
自己啲錢黎
去屯門p 記
同佢講到明係學生 都仲要sell 我啲貴plan
用下腦啦
本身想join 都變唔想join 啦
戴藍芽耳機
平過康文署就梗係有原因
再上一級嘅247都貴咗五倍
咁你唔好帶銀包上去
老實講247 anytime P記 康文都係同一級數 就好似搭飛機咁 唔同航空公司既econ class咪又係econ class
真係想舒服就去pure go24呢啲
點會,去過tst兩間,mk.9灣,西環,灣仔,香港仔,全部冇人理
係tst會有比賽既教練有客湊
點解我會知,因為我有follow佢ig
日日開會比人摔數sell唔sell你
起碼anytime 247無人sell先
康文就無barbell少機
咁計落都係anytime 247好過其餘兩間嘅
坑口有女教練
你玩到大手基咁大隻,佢撚敢sell你咩
總之畀完錢簽咗約, 就即刻話趕時間要拎返身份証同信用咭, 走, 唔駛畀面佢哋的. 你怕唔好意思可以hea佢話真係趕住走問佢拎咭片下次嚟再慢慢傾
佢係比肥佬老點姐
其實唔洗搵人教
教只係縮短你學識既時間
問題PT係對一般人好貴
你有權開700,800一堂,但就唔好expect普通人/學生會簽卡join
女操野本身就難,如果目標唔係比賽差唔多啦呢個身形。但呢啲係佢勤力唔代表佢教人有料到
為咗好少少畀呢個數 直接join go24 pure真係享受仲好喇
仲有樣 247分流晒啲人 p記依家變咗唔使排機
傻仔先理個教練
最平就係最平
自己決斷啲就得
你大隻過佢既話,
根本唔會過黎攪你,
連發洩既機會都冇
去新場見你生面口必問
跟住我同佢講我冇錢俾咁多,佢就叫我down一個銀行Apps, 可以分期付款,跟住又話唔係每個月咁少你都俾唔到下話
我上年簽咗6年都係幾千蚊,見面簽約無迫我簽其他野,我覺得你似吹水多wor
簽你老母閪咩
🏋‍♂舒適堡健身中心🏋‍♂
🏋‍♂Physical fitness 🏋‍♂

12個月,只需$1000
💥最平月費可低至$83💥

包全港全線分店 21間分店 ​
✅任何時間任何日子 ​
✅每人20張跳舞瑜伽卷 ​
✅免費儲物櫃,淋浴設備,WIFI等​
❌絕無額外收費 ​
❌不包毛巾 ​

​電話/Whatsapp成功登記即送📢📢 ​
1.一節60分鐘私人教練指導課程兌換券 ​
2.一次免費美容優惠券 ​

*只適用於新客戶
*在本公司停夠三年之舊會員
*香港永久性居民

$1000/12個月
$4400/52個月(頭一年每日帶兩位朋友)*
$6100/72個月(頭兩年每日帶兩位朋友)*
*追加優惠只限14日內

呃9你咩你自己睇,無錢就唔好學人出來健身啦

‍♂‍♂‍♂‍♂‍♂‍♂
私人教練指導
‍♂‍♂‍♂‍♂‍♂‍♂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞