舒適堡宣傳手法真係好撚恐怖

645 回覆
1450 Like 28 Dislike
其實又無需要
人地又要搵客, 而家已經無以前咁chur

基本上問兩句就唔多理

新手就唔好去報名可間做就得, 至於續約, 基本上男搵女, 女搵男 岩價未續, 唔係就anytime 724
佢嗰種自信令到我好撚尷尬
玩咗3年幾247都冇比人sale過 Ching邊間247
已經學識啦$6000買咗個教訓
ig 大把
咁少你都收 唔係唔free比我feel下你有冇料先呀大隻佬 咁呀嘛
邊間分店?
屌你老母啦傻閪
以為自己好撚專業?
你眼耳口鼻生錯位 我又下下要照直同你講呀?
關你鳩事咩
利申做左 3年gym冇人sell過我教練
佢錯唔晒
只不過唔係亂生
但好易筋膜炎 咁就痛一世
燥what 你叫做上「試堂」 你做錯野我唔應該指證?
生錯位=天生wo 依家你後天有野錯 我屈你天生係咁?
你唔係試堂咪唔鳩關我事囉 我又唔係你做做下埋黎話鳩你
痴撚線
再大隻p記一樣sell
唔sell比上面屌
佢d高層就係要d細塊面皮厚過幅牆
你大隻咪變左sell拉筋
所有sell會籍 美容個d 我次次都答

準備移民
玩埋呢個零月就走 唔續會

通常都駁我唔到
我移民喎點join
放鬆肌肉自己都識啦
再唔係同佢講有團隊,你有身形佢撚敢質疑你咩
呢D遇到我會答我只係想做下運動
唔係想要大隻
其實而家呢個年代YouTube大把嘢學
淨係search健身2個字啲片多到人生都唔會睇得晒
係睇你有冇心機去睇片學
定係寧願俾錢有個人係隔離教你啫
當然玩健美/短期內要操到好大隻個種除外
中學試過咩我差一個印就收工個dpt9
記得係旺角既樓上gym,當時中學生唔識世界比人水左上去
然後inbodytest一輪之前要排隊,feel到唔對路就話約左人撇左,香港地gymroom係for 跑數而唔係操野的
而家個gym sell完一次我拒絕就冇繼續,感覺良好不過個場太細,得一個rack
完約就247算數
最撚鐘意批評左先 到真係唔受就發鳩你脾氣黑鳩你面
呢間野D教練仲瘦撚過d客,個個著撚住件傻仔風褸,識閪操野咩
又話你圓肩寒背2隻腳唔平衡,總之要你你簽多d堂.
仔就搵大波女pt引你, 女就搵大隻仔pt引你. 簽完就bye鳩bye啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞