舒適堡宣傳手法真係好撚恐怖

645 回覆
1450 Like 28 Dislike
做咩咁唔小心
我本身好肥,見有優惠就同FDJOIN,打算減肥,跟住有免費堂咪上下
免費堂已經比人操到個人謝晒,跟住係房比人炸左成粒鐘,之後終於頂唔順簽左堂
唯有依家學多啲野,等之後完左堂都可以自己搞掂
到你真係買plan果陣 10堂健身堂就會迫你上至少4堂拉筋班 on撚9
有冷靜期
熜機真係第一次聽
你叫佢地上機度黎睇下,好既inbody應該係點
我想玩健力,要求教健推到三餅先考慮
佢份約個冷靜期只要上左一堂就冇,佢會叫你係免費堂到簽到,簽完就話上左第一堂教練堂,冷靜期就完左
好似係拉得,佢犯左法
你弱雞姐 你咁理性同佢講 一定恰鳩你 準備最尾嗰堂焗你繼續簽啦
你浪禮大大聲話要退錢 我就唔撚信退唔到
班犯眾憎唔屌唔得 建議下次搵個場啲人一齊屌走佢地 我第一個幫手
同佢講等收律師信
佢地咁多年營銷手法都係一鳩樣 彈你批評你 最後課金又懶得理你 教練垃圾到暈 MK出身 考個廢牌講到自己拯救你人生咁
其實正正常常操下有啲野睇,
根本冇人會理你,
眼見通常都係攪啲肥/瘦撚
雖然我都好唔認同啲健身sales狗,但好既教練係一開始同埋你想突破嗰陣係有價值

樓上嗰啲乜嘢話一開始睇YouTube 學,跟朋友操,我完全不能認同

首先玩得好嗰啲人唔會同啲程度低嘅人浪費時間,只會同自己程度相若做training partner,或者自己一個操
點解要免費教你,就算好老友,唔通幫一世咩?最多咪捱義氣幫你幾次,間唔中提你兩句
程度低既朋友,阻到佢訓練進度,最後佢只會唔理你

反而喺健身室見得最多話所謂跟朋友操,都係啲亂鳩咁做,幾個人圍住部機9fing,識少少扮代表嘅玩具撚/大專生
認真講句佢嗰廢牌有手有腳肯俾錢就有
去p記就係要拎佢地黎發洩
一sell 你就 屌佢 你咁撚瘦教我?
真 屌到佢哋跪喺度
舒適堡唔撚舒適
諗返起都覺得自己好on9,有一次俾佢地sell到,個sale係度同我懶熟,逼我join個d plan,咁我join咗個平平地嘅,之後個sale同我講唔係呀嘛?你講笑咋嘛?之後我都on9唔識拒絕人咁join咗,去到第二堂又sell我買泰拳堂,跟住我話我唔想,我唔要,講咗十幾廿次,個教練仲要係咁同我講,話明白依家你仲係學生冇咁多錢,又係度講健康呀,好平個D偉論,勁煩,唉,我join咗20堂,我只係上咗兩堂,我已經唔想再上
係呀,不過我join咗第二間
所謂既sales 狗都出到50000
sir咩sir, 等我讀一次, pt9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞