舒適堡宣傳手法真係好撚恐怖

645 回覆
1450 Like 28 Dislike
香港係真係貴
台灣啲場又大又靚又齊機先每日10蚊左右冇撚得比
我無跟教練自己玩24/7
但我自己睇片做都成日驚做錯
師兄係咪中學大學讀兩日書就考滿分嗰啲天才嚟
前排岩岩開返勁多PT狗餓左好耐輪住過黎話你呢樣唔岩果樣唔好,問我係咪岩岩玩健身,又話你咁樣好易受傷,心諗做下運動姐,關你撚事
你一句冇興趣就完啦 拒絕人有幾難
你仲可以呃佢教下你 然後最尾話冇興趣添
而家上網好撚方便
會啦
頭幾次去又係兩個一組話:無見過你嘅?平時邊度做架?
你咁樣做唔啱喎
又或者另一個approach: 無見過你嘅?見你都幾fit喎,今日打算做咩呀(傾計mode)

不過通常我都會話:唔該曬你先,唔洗sale我啦,你sale第二個啦~
師兄邊間分店
黎黎去去都係呢招, 以前L過佢地一次
事實係你廢
唔洗真唔真
垃圾
拒絕有幾難? 平時講野都口窒窒個挺?
pure教練同phy差唔多性質架咋 都係要跑數 不過你一講投訴佢地就好撚驚
咁串 好想即場屌柒佢
係講緊10萬廿萬個類傳銷
咁平館長點解咁有錢
台灣啲租冇香港咁癲
根本唔使跟班垃圾教練 除非你備賽就真係要搵班有料既教練 問吓隔離個師兄都得
佢會捉你入房嚇鳩你, 記得枱底錄音
同埋有冷靜期, 可以取消佢
今時今日仲去P記
同去屎坑搵屎食無分別
你做錯又唔會死人
有邊個唔係又錯慢慢做到識
有啲時候你神經連結未有
就算你完全知要點做都係會做錯
慢慢嚟啦 又唔係要比賽
做運動就係做一世嘅 急乜?
幾年前Physical已經收緊$900一堂教練堂,仲要一次過買幾十堂。唔知依家咁多競爭,Physical有無改變策略呢?
我差唔多佢哋收舖先去Join
啲健身教練好似已經走咗
然後第二日佢打電話嚟叫我去做in body
我話唔做,佢話唔做嘅話冇得去做gym
我問佢條款有冇寫明,然後佢話冇

咁我就冇理佢
繼續享用$1000/1年
Physical 啲PT 好廢
自己未修身就話係教練
坑口有兩個肥到豬咁 唔係bulk 緊姐
搵個似樣啲都無成日圍埋新人到扑傻瓜
喺Physcial 做尖 差啲畀個紋身防疫撚PT嚇死
https://lih.kg/3134710
你同佢講‘見你都冇乜讀過書,不如搵我補習’
點會講唔出口 唔怪之得咁多人俾人呃
自己嘅身型關佢撚事咩 叫佢理掂自己先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞