Foodpanda 步兵/車手/單車手*請使用不推文回覆* (96)廿蚊單?!搵你老母搬水啦!

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
你就智商問題
閪熊多規矩,仲返嘅要驗下有冇腦退化症
閪熊做返85% 接單率 $20 戰士囉

廢事睇到P牌弱智仔理論
單車
其實袋一樣計接單率先出率
只係人地當獎勵 做夠一個數出多 30%
你閪熊就唔同 做唔夠數就懲罰
個觀感都差晒啦
就咁計單錢袋鼠仲低添
22.x 一單都見過
又唔見人屌袋鼠個個屌你閪熊?
咪人地肯比 Bonus 吸引人做單拉返個價上去囉
譚仔三哥行開食完個飯都未有得拎
個重點咪呢度
第你估真係咁多人上線係為左踢單咩
個價唔岩個距離唔岩丫嘛
你想人做咪一係加價加 Bonus
一係改返合理派單囉
無人願做 放題更都無人拎
你怕做唔切唔係搵政策吸引人而係走去罰人
咪搞到人連果少少都唔做囉

要 Keep 接單率下嘛
一陣拎更下星期我直頭拎一更繁時
到時上線掛幾單吊住個戶口響三組
直頭 Keep 埋 100% 添呀
然後全程開袋鼠
咁就連原本順路既都少個人幫你做埋
袋最近真係有迎頭趕上之勢

尋晚出旺角同人交收完冇嘢做,就開住袋散步

本身諗住搵得返來回車錢都偷笑,點知單接單尿都冇時間屙

反而自己嗰區熊貓午繁由爆單變到得返1小2、3,hea 住送都要等單
熊其實無點少到單
起碼我果區師兄好多都踢四五百單收 Email
不過袋多左單係真
自己呢兩星期步兵都單接單

閪熊顧客體驗唔好咪少人用囉
但顧客體驗係建基於外賣仔體驗上面丫嘛
外賣仔體驗唔好仲想顧客好體驗
班冷氣軍師試下落場睇下比唔比到好體驗人先講野啦
過左廿分鐘入去睇
三組仲係全日齊更
你咪慢慢封人號囉
閪熊奴才真係大想頭,只俾二組攞更都up得出,自以為是
袋車手 ?
有時真係想屌柒佢,淨係識話睇距離比錢
一係就幾袋拎到on99,一係就行唐樓
根本就係 張張都拖一個鐘你點玩
平日做開果幾個屋苑都係多左袋單
估唔到mc咁有影響力
第一次等咗45分鐘一單都冇
$5.5 真定假
應該係bug,我都中過

有張冇人接嘅閪單,我一接就超5踢咗

但可能附近嘅外賣仔都踢過呢張單,佢搵唔到其他人送,所以即刻又派返俾我

當時我手上已經有同一間餐廳嘅另一張單,佢重新派張閪單俾我嘅時候就係得幾蚊服務費
下星期正式返大西北,有冇大西北tg group可以交流下🥲
第一次做外送唔太熟
真係,我番intern果陣
個老闆一見袋無人送
寧願call齊人落街搵食都唔用閪熊
上星期都還好,今個星期突然減少好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞