Foodpanda 步兵/車手/單車手*請使用不推文回覆* (96)廿蚊單?!搵你老母搬水啦!

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
好 下次會既
辛苦你地 祝財運亨通
我都係 但得一張係咁樣 其餘閪晒
而家跟本D距離單價錯X哂. 近單22-26蚊, 遠既28-29蚊, 中距離就3X蚊. 今日人人都屌爆D單價. 我估西熊會試下你地斑友底線, 如果短時間內踢單唔係特別多既話即係仲有下調空間人人做廿蚊戰士.
長距離(800米以上)佢一律38
西熊邊有死錯人
佢比晒步做唔駛派車手又慳番5-10蚊
所以呢個38時段唔會好得太耐
最後又係頂死晒自己友
而家D單價比人屌到飛起我估係會話調整既...........不過實行上來起碼拖返1頭半個月等你地做下義工先啦
有張成公里 $26
呢d就on9唔撚駛理
所以我唔係等錢洗都唔cash out 住
袋如果咁遠計埋1.3已經4字頭
我試過一點幾公里見過61蚊 (1.3)
袋就算啦 佢唔批人就知都想保住你地收入 叫做好d
聽日都大?
任踢架喎
踢到岩先做
D 1.5 公里 25 蚊真係睇佢搵到義工先定個客取消先
(熊)貓義工
所以依家咪讚佢高人工過閪熊
天雨路滑,跣到仆街撞爆咗眼角

屌喇星做埋都唔夠俾急症室登記費
所以我落雨都唔撚開 話知佢爆單
炒車食自己 輕則擦傷重則骨折抖幾個月
今晚d單好似正常翻
我都係26 27佔多數 間中有啲怪單 閪熊出左告示話會調整返 最怕係怪單多錢比佢扣返 少左果啲又無得補水
我又係仆街, 仲要係去到目的地一行入LIFT就成個扒X左係度仲要2隻手睜落地腫9左同損9埋, 望下袋老麥已滴緊水D入面D飽全部濕9哂......你老味真係賠了夫人又折兵
外賣仔崩潰時刻
自己咁折墮為乜
今日終於接到一張同一鋪頭既孖單.............差唔多距離之前約有52蚊左右.....今日得40.20......
做啦
最後都冇做, 咸到連pickup 都不如
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞