Foodpanda 步兵/車手/單車手*請使用不推文回覆* (96)廿蚊單?!搵你老母搬水啦!

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
負緊錢啊 唔係一負錢就要還架咩
但係支援到冇左個collection 制
求撚其得架啦
咪又係三十咁上下
我夜晚經常見到有個panda車手坐公園食外賣
有時見到袋野擺明二人份量以上
我好懷疑係偷野食慣犯
正常喎
個app有bug 正常操作嚟
最少半年後先回覆
半年
班管理層咁睇唔順眼
有種咪ban鳩晒佢
做得外賣師點會驚你封垃圾email
每個月俾客屈餐都收唔少啦
有都唔奇,試過去俾人拎走左。即報cs話俾上手拎左
講真閪mart 而家叫call車清場咪幾好囉
dd錢真係唔慳得架

轉單又話唔比 踢單多又唔滿意
班冷氣軍師不如自己開個 Apps 落場睇下
來回兩公里出廿五蚊閪到震既單點接得落手

又要兇鳩人 Ban Acc
你係夠人幫你送既使撚放題更仲要踢極都有單

BTW 講多句
本身上一版繁時 Quest 5 蚊單都話唔爭氣做下
依家改撚到縮水兼封頂
做多左仲蝕就唔好怪人踢閪單啦
一係就請返長熊幫你捱義氣食閪單啦
袋鼠小廚有月餅拎
岩 錢就識減、要求多多,講真而家搵得少錢過之前
袋、熊都攞到
唔好咁諗人啦 有d人叫外賣真係連自己住邊都唔知
停帳係永久封呀? 咁唔上線啦
你玩到咁盡成堆人同你叫堆廢單cod賠餐廳都賠到仆街呀 傻豬黎
都係果句啦
依家放更都無人接 Keep 住放題更
一堆人踢單某程度都同袋多單左有關架喇
咁人地袋單價合理雙開一定揀袋單做架啦
D 人唔同你做單你唔係諗點獎勵人幫你手
而係繼續諗新野黎懲罰人有閪用咩
就算多返幾個格硬送都係屌住送啦
何況一班收開 Warning 既三四組真係怕你咩
唔好話唔醒你啦
你想人做返單又唔想出錢咪 Cut 返更囉
到到要二組先拎到更咪無人踢單囉
但你又唔敢呀
依家都已經唔夠人送
放更都無人拎仲兇鳩人停機清更比人拎
你睇下公海搵鬼拎更呀?
同埋真心唔知自己個系統廢咩?
成日話派比你你你最近餐廳
次次屋企一上線就接到張區最邊既餐廳
真係個個外賣仔送緊餐得我一個無單所以最近係我?
係真既你無人成咁仲有本錢兇鳩人停號?
袋鼠輕鬆送又唔chur
8小1200蚊
地鐵站月臺囉
用家智商問題,返閪熊同用iphone
供求問題 宜家任踢都上到2組
仲有一班人係AC Share咁就可以放假
有得任踢大把人搶住幫你返
所以就出現接單率低同要自拍問題
佢宜家又做唔返收更
到時一 二組先有更就有好多單做唔切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞