Foodpanda 步兵/車手/單車手*請使用不推文回覆* (96)廿蚊單?!搵你老母搬水啦!

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
咁行行都有害群之馬 邊顧得咁多

正常
呢行咁多白卡唔出奇
沙田袋靜到5個鐘冇單
沙田係咪一直都係咁
呢兩星期係
學人溝女,照下你熊樣喇
白jo?
小左好多人叫外賣 呢d天氣出街唔辛苦
啱啱中完招個堆困左係屋企咁多日仲唔瘋狂出街補番條數咩
明顯人妖
屌撚7佢
有次送啟德啲私樓,要個實蕉禁掣先上到去嗰啲𨋢

出面泊雙黃私家車 咪想急急腳送完就閃

閘口登記完身分證拎住張紙入去,去到有3條蕉

一個女既收左我張紙,咁我咪入去搭𨋢,點知禁極都禁唔到,咁啱有住客上樓,把撚火 㩒佢個火警鐘搵實蕉,佢第一句問我 我都冇叫你上去

落到嚟把撚火我屌9佢 得你唔撚洗嘈。我打比個住客同佢講班實蕉唔合作唔比我上去,你要食就落嚟拎,然後我擺係大堂張枱到就拉機走,走既時候個實蕉仲話 我無唔比你上去啊

On99咁 你唔合作我咪唔合作囉 要個住客落嚟拎等比個客投訴
屌啲食蕉真係好撚7廢
開門㩒𨋢都做唔撚到都唔知請佢返來把撚
講緊有啲私樓係一定要佢係control center㩒先上到去,一係你就咪放我上去叫個客大堂拎
要屌7個食蕉要諗諗之後會唔會再見到,尤其係成日入果啲屋苑就費9事,分分鐘佢下下玩你,咁樣爆9佢無意思
我睇到埋下邊喎
我同C兄情況差唔多. 入到5座既座頭話5A 3B. 條白卡食蕉攪一輪都唔CALL上樓最後就CALL返控制室話外賣送去5A同3B 2個單位. 我一聽火都來即開聲屌話你5座入面仲有細分5A同5B座 你知唔撚知架. 5A座3B呀. 條白卡佬聽完以為醒水啦點知完來果個單位係唔比CALL 對講機要打電話上去確認, 佢仲夠膽死話冇住客電話要搵就好煩...我一聽就話我唔X同你講我放低係大堂我會同客講你唔比我上去叫佢自己落大堂拎跟手掉頭走

最後唔係個客打比我係屋苑控制室問我咩事. 我味順手話你個食蕉守5座連有5A同5B座都唔知, 點X出來搵食呀.
就係乜都做唔到先做食蕉
完全諗唔明 到底邊個咁on9會接
唔會啊 我都仲未玩到寫投訴信
入門都係客 我受屋主委託送野黎,你唔主動協助仲要態度差,私樓啲保安先千祈唔好忍,夠薑就點相,最多咪唔送上去

同埋西熊算啦,佢又唔會封你機嘅 就算封左都吾可惜 個價 2 3 4個 60 蚊一單依家得50蚊 我都無開幾個星期
咁你快d去屌啦
RIP 聽到有個袋餐嗌左麥炸雞
想問下香港而家踩單車是咪一定要帶頭盔?
繁時半個鐘一單都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞