Foodpanda 步兵/車手/單車手*請使用不推文回覆* (96)廿蚊單?!搵你老母搬水啦!

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
依家任踢 你預慢慢等派到比保一組既接單
你自己拎個紙袋pack一次咪知
個份量可以一袋過 拎住行一段路仔隻手唔覺酸咪即係ok
袋鼠好似比較容易有人接
其實一樣 袋鼠都係等 16 分鐘轉單
百貨既單睇運
遇到個抵得諗既車手肯做既咪快
遇著我既咪慢慢等下先
之前試過有一單分三個人
第一個人淨係攞零食 後面兩個搬水
都好感激佢地願意接單
想問下如果拖得太耐我去袋鼠客服話送太慢要優惠券既話 對外賣員既收入有無影響
有無巴打 有袋鼠 外套同保溫袋
想借黎影張相 申請做車手
比番餐飯錢你 thx
要係預計出餐時間 +16 分鐘
如果肯定無錯既可能係 Bug 左
耐唔耐都會有不過真係好少
一年都無幾次
咁正常係應該唔扣
佢扣係 Bug 左
你可以試下打上去人佢講既
不過應該都大機會唔理你
夠八成就由佢算吧
其實都唔多 自從轉左可以自己轉單我咁耐都係試過兩三次
見夠接單率就由佢
屌佢閪熊,我21號入數忘記左開ticket報數, 淨係負$4.xx就block鳩左我account
啟德班車手真係高汁過第一城
點解第一城無人罷工?
第一城閪熊一早知咩事 但係無行動
不過第一城技術上黎講 佢係畀你入畀你泊
只係個手續
正式開始減人工
減左一排啦而家最低25蚊.....不過近呢2星期早午晚市都係1鐘1 到2. 平均25-5X蚊一個鐘衰過做看更
講緊新距離
你手機時間唔岩?

係咪睇錯取餐時間
唔是接單時間+16分鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞