Foodpanda 步兵/車手/單車手*請使用不推文回覆* (96)廿蚊單?!搵你老母搬水啦!

1001 回覆
13 Like 3 Dislike

有bug是正常操作
而家冇咩係快 停更停ac最快
我尋晚見bam左後立即開ticket (cash collection-suspension) 屌佢之後,今日1200前就開番
帽事嘅,閪袋app過16分鐘踢,都會顯示扣左AR, 但佢地會響後台調整番

講bug多,閪熊認第二的話,冇人敢認第一
我屌你老母你真係
有人送仲嫌慢
我地係完全冇工具拎貨
所有單係徒手送上去架
每一個紙袋擺6-8支1.5L水
淨係計兩袋每邊6支 都已經18KG
就算有電單車 咁撚重架車係會壞架屌那星
整一次車冇幾千 抄一次牌又冇320
直接踢冇人做係正常架!

你搵hktvmall VIP滿350已經免運費啦屌!
訂幾多箱都冇問題
又唔洗開咁撚多次門煩撚過閪
咁快
估唔到會計都要返24
閪公司係唔同d

閪熊都戇鳩嘅,欠果唔夠100蚊三日就bam, 屌佢老味我一個唔好彩做左張COD又負番,就算日日入錢日日報數都會負三日錢GG,我果次負三日只係負4.x就bam, cns

佢俾個柒頭外賣賭博師跣左一舖,都冇理由咁樣煩鳩我呢啲正常嘅外賣師吧
閪熊咁撚驚外賣賭博師嘅話,不如學以前閪爸咁,整個opt-out COD功能啦,你估做COD好撚爽呀? 一黎怕收假鈔,二黎個閪客當你係收銀車,$100全部俾撚晒大餅兩蚊銀我
雖然無乜人做quest, 都要提下富貴quest區減到得返4個
做人做狗自己揀
呢度應該無人 Keep 一組
上次欠幾毫都bam左三日 弱智公司
近單無野 一遠左就減到閪咁 點撚做呀
屌 距離費減到咁 on撚9
On9 35邊 26
遠單你送埋我個份
近又25 遠又25
所以我無投訴外賣員相關既
除非倒㵼我只係想知咁做扣唔扣錢 唔扣錢先去投訴
d距離錢錯得好勁
有d以前收開32變左38
收開28-30變左25

應該得呢類閪單會加價
聽講過新系統又閪左
出第一日就比人屌到反艇
我今日有兩單平時收開26既變左收35
仲以為做咩咁好死加人工
所以幾時都係啱價先做唔保組唔追quest
你去番hktvmall叫啦 人地靚仔有晒架餐車仔慢慢送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞