Audi 巴打揮手區 7

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
長知識 咁我主要睇45先 兩者價錢都唔係差得多
不過2手盤唔算多
唔好揸咩?
差唔多姐年尾貨仲叫34都on99
送粒波俾人叫誠意GLA 39再送多2萬3禮品
Q3 31就狗衝
Audi=汽車界LG電話?
Q5 45 TFSI 二手幾抵
20個左右已經有 2019 車
依家大部份盤都係車行 無私放
車行都唔可能strong hold
年尾普遍都要逼住放
如果唔系下年又大一歲
不過問番相熟車房, 最近兩三嘅A4 , Q5
獲氣真係少咗
二手真係幾抵玩, 特別係A4 AVANT , Q5
我追親post都見人話唔好買車行既車 所以無考慮過
話篤咪係基本
換皮Golf 34萬
依家新車仲有得篤?
咁我就唔知 睇到個個都叫唔好係車行買車 驚有鑊氣
有無巴打比較熟可以解答?
話就話冇auto hold

但感覺斜路停車踩住brake,會有一下鎖死聲
放開腳等幾秒先俾油都冇特別溜後
外國太大,成日出去玩用e-tron gt真係好唔方便,最近換左部舊x7做rs q8做屋企旅行車
對上一次返就擺低兩日
好似單數年份細檢
雙數就大檢
大檢預擺低耐啲
車匙用左年幾就冇電
一著車就出signal
好彩可以DIY換
Same 一年都唔夠就冇電
想再問多次各位巴打意見
睇岩Q3,但仲係1516緊,如果揀35,有朋友同我講油耗小啲牌費又平啲,21年車(仲有mild hyhrid,cod停缸功能唔肯定有無)
45就20年車油耗同牌費都貴啲,20年車
兩者價錢都接近
主要假日車,揸市區多,係咪35已經好夠用?如果21年車大家覺得2手咩價位合理?
大家會點揀
正常有得揀大大力就揀大大力啦
45過埋200匹仲使揀?假日車仲咁慳做乜9?揸35不如揸Prius
35同45係咪真係差咁遠?45唔好既地方就係無乜私人放 大部份都係車行盤
都出左好耐
vw仲底,其實一q樣
剛入手Q3 35 (2021). 請問點樣知道係咪support wireless apple carplay? 如果只係support 插線,有冇計加舊嘢可以support wireless?

謝謝🙏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞