Audi 巴打揮手區 7

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
a5 天窗正常但天窗簾拉唔開 可以點搞
之前二手咗架A3返嚟一直無用過水撥出水
最近有個朋友出咗部Q3問我點出水撥水 佢話佢個部出唔到
我就諗住試俾佢睇 我以為同其他車一樣點知我都出唔到
但開過車頭睇係有水撥水

有無ching都係咁
二手sq5屌唔屌得過 14年車
d波算
尖咀去美孚點都會中吓紅燈或者要慢車要停
唔會慳或 蝕好多
有無師兄都係咁 定係Audi係有特別方法出水潑水
拉住幾秒有冇磨打聲?

水撥有冇郁?

冇水都未必會著燈,有冇加水落去先
要拉住幾多秒? 唔係就咁拉上嚟一下就得?
水撥有郁 有加水 但無出水
太耐冇噴要俾兩秒個泵泵水
同埋水撥水睇唔到剩幾多
即係我好拉上嚟hold住至少兩秒
我有開車頭入水撥水個度 加到去標準線
藍色蓋邊到有標準線

你加左水hold 幾秒聽下有冇磨打聲先
我個架2手車 見到以前水線位
Thanks 巴打我呢幾日試下先
應該拉一下就已經會噴 拉實就keep 住噴咁樣
利申都係二手車, 2015年
但係我好懷疑以前個車主有冇用過定點
因為我加水發現入邊完全冇水
用晒唔加咪會咁
所以我加返去水線痕個到再試都無水出
我之後試下hold幾秒先
琴日揸揸下著左燈,有冇師兄試過

U101700 - ABS brake control module Read out DTC static
P1847 - Read DTC memory of ABS CM Intermittent
C101C29 - Left rear ABS wheel speed sensor Implausible signal Intermittent
check過出左呢d code
係咪收得皮
想問下 17年 A4 40TFSI SLINE AVANT 多唔多野維修? 11萬屌唔屌得過? 利申 渣開雙田
110k no. A4 係好難甩手嘅車,試下再壓價吧。
17年A4 無乜大伏,不過有野壞的話一定貴過田田
點解特別難甩手?親戚個fd 移民賣 貪佢低咪同0手車
始終A3 係多人渣啲,市場需求問題,我之前有一段時間都搵過A4,但一來盤少,二來約得出黎睇嘅車主都不約而同話少人問。亦有托做車行嘅frd 搵,佢都話呢啲車佢收得都好低,主要係比較少人買。

客觀咁睇,110k 係市價,親戚一定唔會輸。我就覺得95k 就唔使諗直接買。如果你想有個參考,搵兩三間車行打價,on top 你+30% 左右就係可考慮入手。
好 唔該你先巴打
都係28car 睇左段時間A4 B9 avant 40, 都真係幾少盤但最平都140K巴打邊到搵到110K 係市價
請自行除去車行盤及托市盤,上年我睇左兩架0首,五萬咪左右,都deal 到105k, 但因為最後屋企人都係想要揭背車而無要到。
明明街到都好多B9 avant, 唔知點解咁少人放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞