[Switch] 異度神劍3 Xenoblade Chronicles 3 集中討論區 [8] DLC等候區

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
想問你爆機定義係咩?主線?四天王?全解鎖包括寶珠?hard?
加埋counter attack真係好神
出ed果下我覺得好文藝
估唔到佢最後夾硬復活仲要分兩個算唔算
算啦 無謂再鞭結局屍 怪就怪武肺搞到工期變長 成本變高
加上任地獄又要隻game提早出zip時間
搞到好多時啲故事節奏奇怪 段同段之間連接突兀 仲有啲細位明顯係比多啲時間就可以觀感好睇好多
只希望可以有免費update 同埋有個完成度高嘅大型dlc
咁演出點都好過2代王子自殺同最後唔夠長

what is this
我認我喊濕,第一秒諗“哇屌同焰一樣索到難分難解”
反而變小綠就認真睇打鬥同心諗對胸句俄文寫乜
巴恩自爆衝出去搶制整得太柒變左跑過龍衝左出罩炸死左
呢個演出係柒
改佢開罩頂唔住己經好好多
反正500年前祖先都係咁

btw佢係皇帝唔係王子
成日見佢正太樣記錯
爆左 1代 發覺如果你唔突登去刷夠關係 去特定既地方睇互動
主線真係無咩描寫大家既感情 關係

BTW 想問下如果想玩 2代 應該由DLC 開始先定 Main Game 先好
main 除住褲玩
我覺得dlc先好啲
main game前期好難頂
玩左dlc心裏有個底先易打到落去
反正今時今日你都知有光
有幾多人其實係會打埋hard 四天王?甚至打埋160lv?
網上面有 9999999 猛擊教學
只要能夠命中 打咩都唔係問題
main先,不過要捱過一開頭序章1章比較悶。
玩main先會驚訝d,到玩返黃金國會多份感觸
Main game完玩DLC
覺得唔知頭唔知路玩dlc先好d
本篇劇透晒前傳,但前傳劇透本篇既都係你阿媽係女人程度既野
雖然有兩個角色加筆同食書搞到本傳唔夾
但對前傳角色有好感再玩本傳會易入口D
1果陣唔識日文亂玩
坦補+主角鐵三角淨係打剩雪山條龍就棄左
main先
信我
聽返xb2個ost發現好多首都好聽
xb3好聽既唔過10首
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞