[Switch] 異度神劍3 Xenoblade Chronicles 3 集中討論區 [8] DLC等候區

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
Noah 用佢個職會帶埋舊毛
你話呢
上網同人對 已完成任務
有153 個
TOA真係唔啱口味
玩左陣就棄左
邊有嘈過,交換下睇法就叫嘈?

有巴打唔同意我講既野我都無所謂,求同存異姐
toar個故真係世界級垃圾

推po
學妹出場時間mod
原來仲有成14個任未做
幾時有dlc消息
1>2>3
爆機了
佢D DLC 中間真係好多時間 比其他Game 佔有玩家情感容量
時間多到可以比我補翻/玩
XC 12 、Bayonetta 123、Nier 、Persona 345、Splatoon 3
PKM、洛克人EXE1-6、BOTW2
可能薩爾達救完林克 爆左機之後 XC3先出最後DLC
其實互動真係唔少
最遲下年年尾先出
爆完botw1+2, 再爆多次xb123都得
算啦 無謂再鞭結局屍 怪就怪武肺搞到工期變長 成本變高
加上任地獄又要隻game提早出zip時間
搞到好多時啲故事節奏奇怪 段同段之間連接突兀 仲有啲細位明顯係比多啲時間就可以觀感好睇好多
只希望可以有免費update 同埋有個完成度高嘅大型dlc
咁演出點都好過2代王子自殺同最後唔夠長
求暗榮出返隻異度神劍無雙俾我J吓
反正個故事求其搵nopon大仙人拉曬幾代人一齊打boss就得
有機會出4既話
3就係神作
回顧緊第一代
修爾克英雄式回歸 + 打到對面 嚇到手震
而第三代六人組 就個個都係PTSD 康復者+Depression
2果陣有人話劇情全部估到哂
真係唔知佢點樣估到光出場
我諗現在高橋想整佢既六部曲應該都有名有錢整
無玩過以前佢既作品
但係好似主題一直都係想講尼采個D
人類係永恆回歸 比神收翻你條命既命運當中
用人類既意志去弒神 人類自由 無神 blablabla

感覺如果佢唔搵D 新主題 好似中永恒回歸既就係玩家
怕佢之後下一集無新意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞