[Switch] 異度神劍3 Xenoblade Chronicles 3 集中討論區 [8] DLC等候區

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
原來煮野食係廢架
第七個位叫英雄。做完仼加入
到100%我都冇理過呢個系統
煮出黎又要料又盛
我不如堂食
刷素材 食佢煮嘅飯會好啲
刷素材食呢個唔錯
有bug,實際上冇加到經驗
因為唔同環係唔同屬性,要開到你要嘅屬性需要花費一定時間,然後又要開一隻新嘅去升
搞咩產球呀 用kosmos或者花之聖杯零球算
做乜冇啦啦先發現煮嘢食完全冇效?係咪有片測試?

dunkey post咗最後張大合照上Twitter(已del),今日xenoblade twitter reddit世界大戰緊
戰啲乜
Dunkey 出新片講Xenoblade 3 同埋post 左張endgame劇透圖上twitter

比人屌 宜家del左

然後Xenoblade fans多數話 唔理你條片/平時點踩xenoblade都好
就咁放張劇透圖上twitter 好撚仆街
dunkey twitter成百幾萬人follow

Dunkey fans 反撃
隻game本身垃撚圾 劇透完慳返我百幾個鐘添

然後就大戰

不過嘈黎冇意思
Dunkey 班fans dunkey講乜就聽乜
同絕對唔會理性討論
同埋dunkey del完 再出tweet話
哇我個名上 twitter trending
睇黎啲人好like我條新片

轉移佢劇透咁
咁就真係抵屌喎 幾多人打爆機就係為左睇呢啲野
佢個人Troll 到爆
佢D Fans 真係真心膠同假膠參半
佢表面上係咁屌XC3 明顯既 out of content 抽水
但係佢D Fans / 至少 sort by new 既留言 又係咁話隻game垃圾 唔值得玩
但係dunkey自己又打爆機

老實講真係烏煙瘴氣
平民
平民遊戲行得太前
平民28粒鍾打爆機唔劇施>Dunkey打爆機劇透
平民>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Dunkey
其實個張圖真係好撚敏感
隻game未出D人都已經攞個張相黎劇透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞