[Switch] 異度神劍3 Xenoblade Chronicles 3 集中討論區 [8] DLC等候區

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
頭先打z
一入去就skip哂啲劇情直接打
心諗做乜鳩
優妮 世一
希望dlc有泳裝
關係刷素材嘅疑問 刷白色素材 唔食飯打唔會唔好啲
食完飯成日都係得紫色
應該唔關事 佢D 飯唔係加佢稀有度
真心咩
打同一隻怪 紫色刷到99 白色都係得嗰廿幾個
佢又唔係純粹既愉悅犯既
佢有佢既理由同信念既同時
亦都係慢長既時間入面尋求愉悅啫
雖然唔可以咁樣類比
但係今次比左咁既價錢 可以玩到咁樣既大作+演出 真係翻唔到轉頭
覺得自己11月比錢去玩 你一拳我一腳 無配音既 PKM朱紫好白痴
Dunkey 講遊戲既價格真係講得岩 好神奇
同樣既價值可以食到好野 亦都可以食屎
白色好似係打同類型怪既低lv版機率先高
應該唔係

仲有咩心水
Thx
好彩啱啱開始先刷
我覺得今集既表情變化做得幾好
咁講,pkm既對戰系統又真係優秀到冇任何對手
冇野可以威脅到佢迫到佢要大進步
https://youtu.be/yGFMQFv4G9U
英配Eunie讀water個發音
英配今次真係好搞笑 (同埋都做得幾好) 好多meme
Eunie: :Lanz wants something a bit meatier
Mio Welsh cat girl
Riku: GIGAPON

唔係好多台灣人/香港人 玩呢個會直播+好睇 迫住去睇外國
I am the girl with the gall
搞到好想開英文配音重玩一次
雖然可能有D 太過英式既Phrase 會唔明
但起碼好過 我唔識既 99% 既日文
鬼叫佢啲對手全部都係廢
當年係威係勢嘅妖怪手錶 無啦啦自爆
數碼暴龍出隻小說game都要用幾年 仲有啲世界觀同埋進化路線都未搞掂 新手都唔知點上手
平民哥哥又得罪乜人

又有人開po講佢新片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞