連登自貼電腦枱或房#19

1001 回覆
21 Like 39 Dislike
我用快餐店個啲托盤方便拎出拎入
床邊就用個啲夾架 得部mini所以都夠力
枱細就右邊堆野向上發展啦
屌,明明右邊大把位,清走啲模型同啲盒就有啦
覺得咁靚啲 出到黎啲聲都無想像中咁差
咁阻訂
土人唔入箱都得啦
好阻訂清左佢換套靚喇叭加個大mon都仲得
個箱同個架佔左三分一
係囉,去ikea買層版,加幾塊上去放上去仲靚啦
同埋咁樣搵燈照住會甩色…
見佢特登咁樣夾支燈黎照住
就知張枱同真正主人係figure
個moon同speaker先係阻住張枱
洞洞板正常 凌空
佢痴住張枱
我都係咁樣夾枱用
因為業主唔比鑽牆

不過其實佢個土人盒水平90度轉向長邊貼牆, 洞板就夾出d甚至凌空少少, 咁個mon 同對野會多d空轉
本身冇諗住用升降檯
就返最舒服既打字坐姿既高度又未清楚
不過依家都可以企起度做野
目前隻手好舒服 隻腳又可以晾上d櫃桶上面
今日去益大訂木板+膠板
佢話得夾板
不過睇到我張圖話要開L形佢話要fax去廠問做唔做到

最後今日送到 嘩屌拆木條拆死我

冇工具響手 就咁fing上檯架上面先 之後先上螺絲

攪好哂再po
補充下 長個邊電腦檯 細張個邊係升降 用黎砌模型之類
想問下你訂既尺寸同埋價錢係幾多,個底架係未淘?
訂造嗰陣要求離床褥30cm高
間嘢死都話40cm好啲
激死
咪叫間野諗辦法點樣塞部電視落去又唔會爛
iMac嚟
間嘢上嚟拆返走叫廠再造過
佢做錯既可以要求返廠再做
九成裝修佬都係咁 係就一早話做唔到 係都要整完唔得拆返
唔阻到入住都算由佢自己食 租緊第二度俾佢拖真係扣佢老味錢
係 底架係淘既 你見啦我腳底全部地台開櫃口 香港搵唔到現成size係可以橫跨d開口

檯腳
長檯鐵角架 370人仔
1750長x700闊x725高 中間有橫架

短檯升降架 1400人仔
地腳35cm 側板35cm 長度伸縮80-110cm
我想讚 個升降架係少有既短地腳 得35cm 好適合d放唔落咁深既人用

另 集運好似用左三舊幾

檯面板
長檯 1900x750x30mm $1560
細張檯 1050x400x30mm $545
花式係德利DH533

希望幫到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞