連登自貼電腦枱或房#19

1001 回覆
21 Like 39 Dislike
4 monitors
有分貴定平架咩, 因為我直接話德利板做書枱 好似3CM厚 然後揀色比錢就走得
RGB燈帶係未nanoleaf性價比最高?色準、功能、價錢。 想用消費劵upgrade 下張枱打下燈學下啲巴打貼係枱邊貼架咁
性價比一定係小米yeelight氣氛嘢識發光就得 唔使講色準
不過nanoleaf又真係唔貴 無飛利浦咁大咬
技術含量唔高 識code電子嘢自己買料整都仲得
有呀 有好多款色同料揀
打直係27吋?
Nanoleaf 個 software 寫得好垃圾,Reddit 經常有人鬧,Philips hue 係貴不過真係穩定d 好少炒,我自己有用 Phillips hue led Gradient stripe 同Nanoleaf shape, 兩套野都可以同電腦同步燈既顔色

好靚, 用左D咩燈/設備可以整就咁正?
想問nanoleaf做主燈夠唔夠光

櫃底同牆nanoleaf shapes
枱同Mon : Philips hue gradient led stripe
控燈主要用電話同電腦
我覺得唔夠,d 光係散岀來,做野既話用番 screen bar 集中d好d
報告一下

我剛剛都訂左德利板 total 三塊

兩塊檯面板 一大一細 準備做L檯

另一塊順便訂埋做牆既置物架

價錢尺寸比大家參考下:
1900x750x30mm $1560
1050x400x30mm $545
兩塊都係四角圓 做底面

檯腳響不能說既地方訂做 長既係四方鐵腳 短既係超迷你size既升降(方便砌模型等等條頸唔會斷)

攪好再po圖
師兄幾耐有貨??
師兄係邊間訂? 要落地舖定可以上網/電話落單?
都想訂件1200 x 500, 唔知做唔做到其中一隻角拋圓
ching係咪兩個27" mon黎 我都諗緊雙mon點擺好
32 曲mon 21:9 + 27吋 16:9
而家我都諗緊新mon買咩, 而家有個27". 介唔介意請教下你用咩monitor arm, 係咪可以變返兩個平排? 驚會頂住, 因為雙mon如果有時候可以變返平排兩個mon同朋友雙排, 但唔用可以好似ching你咁打返直
見你好似係用兩支monitor arm, 唔係dual monitor個隻? thanksss!
我益大 要落鋪 另外多個資訊 係唔收消費券的

另中一隻唔知得唔得 我見佢option都係兩隻或四隻

你都係打去問左先
好耐之前搵益大報價係續隻角計
如果用ikea紙皮板用mon arm真係等換板
唔係ikea,訂左德利板等緊送黎 想整雙mon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞