好棒Bump 新片開播 屌柒台灣外交部

692 回覆
1110 Like 18 Dislike
咁係台灣駐杜拜果邊一直想冷處理啦
感覺上被迫去處理咁

做咩show 事態發展太迅速 已經跟唔切
今晚得閒先睇吓

估唔到我一句台灣無外交 處理呢啲會複雜d
d人都咁大反應

好多香港人真係好熱心台灣 嘅事
俾人笑繁體支拿原來係真
係因為台灣好似你咁不知羞恥 自己無能力又唔想俾人知 就出聲明抵毀做到野既人

呢句無錯 亦顯得你好有能力

但你將個怨氣發係 我度無意思

去台灣果邊課金去留言~~~~la
我笑住黎回你哋架 點解會認為我發爛渣

返緊工等放工 睇住韓劇嚟陪你地

比你地發脾氣 不過就放工

你自己嬲飽佢
上連登勿認真啦 比你哋叻哂又如何

bye ~~~
我係新聞出黎指國民黨即刻去救到個人返黎
睇你個款都冇跟呢D新聞㗎喇
你啱 應該要有期望
但都應該正視台灣嘅政治現狀
成日以正常國家去睇台灣
覺得應該點點點
有d話叫台灣派兵去救
有d叫人逃去台灣大使館求助

再講 去到總統府都好快出到個臨時護照
已經算係咁 唔洗咁快就拍片屌柒外交部呀

處理第一個之後果d都會快
呢刻 個目標都係為救人姐
屌到大家無面 為乜

台灣外交部個處理 係你哋有高期望 有落差
嬲係正常 但我覺得佢係咁上下
你漏左佢地一早已經有聯絡過外交部,但係冇反應,而家外交部就同國民黨出黎做show
咁係台灣駐杜拜果邊一直想冷處理啦
感覺上被迫去處理咁

做咩show 事態發展太迅速 已經跟唔切
今晚得閒先睇吓

估唔到我一句台灣無外交 處理呢啲會複雜d
d人都咁大反應

好多香港人真係好熱心台灣 嘅事
我係指新聞出黎國民黨即刻去救到個人返黎
睇你個款都冇跟呢D新聞㗎喇
人地都係黎傾下件事 佢無啦啦喺度發悔氣 好好笑
佢老豆黑底黎 應該有啲叔父照著掛
不過佢老豆已經走咗
佢有提過話佢老豆覺得社團係類似以前俠客咁 唔係做衰嘢 唔欺負弱小
中國人根本就係低等民族。我都係
唔好咁睇得起台灣黑社會

可能戒嚴時期有幫手救下人既

但基本上人走茶涼,行俠仗義得把口,壞事做盡又成日要立牌坊就有
佢有喺佢啲片提過姐
信唔信 信幾多就睇你自己
我就係其中一個,支持做實事嘅人
菲律賓都有
又係中國人捉中國人
https://youtu.be/nKzHCsN8WQw
咁日本英國芬蘭都有閪人
只係DNA證明個個民族既大部分人都係閪
如果係國民黨, 一早直接屌國民黨
點會話無關政治
後生台灣人都知民進黨係麻麻
但搞走民進黨, 只會益咗仲衰十倍嘅國民黨
而家先好睇 藍綠去搶人救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞