好棒Bump 新片開播 屌柒台灣外交部

692 回覆
1110 Like 18 Dislike
咁你即係自認on9
你咪條死ON9
唔撚好意思
我心目中最大領袖係蔣公
因為目前為止佢係 最堅決反共第一人
2蔣1李 既國民黨係我最支持既黨
藍奶共 綠似共

你點睇你最愛既民進黨推既中介法
傻鳩 我最愛係2蔣1李 時既國民黨
如果中介法 似戒嚴咁滅到共諜 WFC
同埋我覺得民進黨而家應該開始理解
點解當時 會有戒嚴 PTT3毛多撚到仆街
人肉DDOS咁
Fake news黎一定係藍尸共狗屈綠營
台灣明明民選政府
用輿論俾壓力政府有咩問題
外交困難唔代表要hea 做同屈人
一直都有台人係外國出事
搵中國領事館幫手
亦有台人係外國犯事但比人遣返去北京
你係中共都會叫台人有事去中使館
講姐 幫唔幫睇佢心情
但有台人話台人去中使館好服務過中國人去wor
你啱 應該要有期望
但都應該正視台灣嘅政治現狀
成日以正常國家去睇台灣
覺得應該點點點
有d話叫台灣派兵去救
有d叫人逃去台灣大使館求助

再講 去到總統府都好快出到個臨時護照
已經算係咁 唔洗咁快就拍片屌柒外交部呀

處理第一個之後果d都會快
呢刻 個目標都係為救人姐
屌到大家無面 為乜

台灣外交部個處理 係你哋有高期望 有落差
嬲係正常 但我覺得佢係咁上下
你咪屌lor 無話唔比你哋屌

我果幾句都係講事實

你可以屌柒個外交部

再屌柒d唔認同你睇法嘅人

完全無問題
你係咪回錯人 講合理期望 唔係我
台灣人杜汶澤呢
知自己無野可以做 咪唔想理咁多
諗住低調處理
點知搞到咁大 仲比人公開屌
你漏左佢地一早已經有聯絡過外交部,但係冇反應,而家外交部就同國民黨出黎做show
你哋對台灣咁高嘅期望 又民主燈塔 又法治社會
日本第一 台灣第二 辦事處=領事館 咁嘅程度

已經唔可以同你哋討論咩「合理期望」啦
接受現實 就少好多期望 咁嬲做乜

我又唔係台灣人 我食花生睇戲
無你哋咁代入 咁親台

係度攻擊我無用 我幾句留言又帶唔到風向
又影響唔到你哋睇法
不如去台灣果邊幫下手 屌柒外交部
其實依家個問題係
外交部連續出左3份聲明屈臭呢個youtuber做假先搞到咁大獲

你係咁講咩台灣外交部無咁大能力係廢話黎
人地都唔係因為呢樣野屌佢地

係因為佢地好似你咁不知羞恥 自己無能力又唔想俾人知 就出聲明抵毀做到野既人
自製黑材料
你做乜柒呀

我好聲好氣問你,你答唔出就發爛渣

我去台灣住完一輪,返黎踩台果陣你都仲未學識上網
本身bump都只係輕輕屌兩下,外交部唔搞大都no one give a fuck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞