好棒Bump 新片開播 屌柒台灣外交部

692 回覆
1110 Like 18 Dislike
我冇話反骨同佢唔岩喎
就係知佢地fd先講佢有其他方法搵錢
因為兩次都係台灣口交部出新聞稿話 Bump 講嘅與事實不乎呀,兩次都畀人屈一樣嘢咁咪兩次都要出片澄清囉
只要一有關鍵字台灣就自然會有人一面倒屌㗎啦
台灣係有野抵屌呀, bump都屌得好
不過盲反班友咪只會狂屌呢D囉
台灣政府都叫有回應, 都仲叫有人機場截人, 當地拉蛇頭
bump都有提過佢出發救人前D文件都係政府配合出
香港仲係乜柒都無, 港人仲因為無檢疫酒店被拒回港
呢D又唔見佢地屌得咁落力, 一味"台狗 繁體支 武統 網軍"
政府角度冇能力直接介入唔緊要
唔好成個葡萄撚咁去屌啲用個人身份做到政府做唔到嘅嘢嘅人、同埋能力範圍內幫手,已經叫做到嘢啦
老老實實 黑幫分堂口
甚至 有d分埋家 剩係名義上有聯繫 都係有可能
而且黑幫先係世界上最鐘意行面子果實既組織

我唔係話佢一定係純幫人
佢可以係割2次
但係割2次 宜家玩到咁大唔收口 我會覺得佢智商都有d問題

當然你話佢暗黑兵法 真係搏「我真係割2次鬼會上電視咩」呢樣野黎幫自己辯護 都ok既
睇埋片先講啦
你估真係得佢一個趙雲救阿斗咁殺入去咩
佢依句就係台灣政府既潛台詞 你屌得好岩
好L柒呀diu
做咩姐你?覺得全世界都似你咁撚樣鍵盤救地球,你會自我感覺無咁垃圾?
詐騙NFT感覺有啲踩嘅意思
中介法咪啱曬班黃綠絲心水

網上講句野唔啱聽就上門拉人
你當佢聖人定習近平呀
睇完條片信到十足十
保持2秒距離就叫人格謀殺
我講NFT遊戲廣告 唔係賣NFT
我印象反骨唔知邊個幫嗰d game 賣廣告
講返先 我覺得賣NFT無問題 你情我願商品買賣
嗰啲屋企人叫佢幫手救,唔係要佢出錢下話..
話時話館長都好似唔敢講呢件事 似係怕得罪背後嘅強大勢力。真係好擔心bump呢條友。
佢係唔係習近平我唔知
不過佢一定係聖人
廿歲尾出名有錢靚仔明明可以日日銀銀腳食台妹
但佢冒生命危險自己貼錢去救人 再俾人恐嚇都拍片警世 佢唔係聖人我都唔知係咩了
Btw對我黎講剩係有台妹都唔食依點已經可以做聖人
課左HKD 250比佢,YouTuber黎講佢真係敢講敢做,親自去救人,屌柒啲垃圾高官。
中國領事館
睇埋館長講好棒BUMP單野 就會預知到之後會點
好棒BUMP就會被人洗成中共同路人
之後又有唔同界別既老屎忽出黎講 目標混淆焦點
"你咁樣講黎會威D咩 會有幫助咩件事" "你以為咁樣去搶FLOW會好型咩"
再之後又有一班五毛
開始係論壇度起佢底 講佢以前有幾衰
跟住又話佢係咪藍營 做咩淨係屌綠營既人

呢個模式係咪好熟面口呢
24萬人睇有11萬個like,萬幾留言仲有勁多superchat,呢個比例應該算youtube一個紀錄.唔知台灣政府後面會點回應
vs 外交部
vs 販賣人口集團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞