好棒Bump 新片開播 屌柒台灣外交部

692 回覆
1110 Like 18 Dislike
民進黨政府出面同柬埔寨交涉,人地係支共鐵杆兄弟唻,可以用乜嘢名義去嘈?台灣?中華民國?定係中華人民共和國台灣省?仲有台灣賣豬仔去東南亞都唔係近排嘅問題,點解依家先唻爆?六都選舉就到啦噃……
你係咪嗰個女權癲婆?
睇唔出你啲左翼黐線人又有啲獨立思考喎
唔蠢得哂
其實好多國家做唔到或者要等好耐
唔好以為大使館好神
可以提供個地方已經好好
Cls
我就問信嗰啲白痴仔一個問題
片我就冇睇既
你回答我
佢係憑乜嘢嘢而可以喺歹徒手中救到人
回答呢個問題。
會唔會有生命危險
陰謀論黎睇大大盤棋都真係玩得好大一箭幾鵰
盤生意賺到錢又可以抺黑埋台灣政府
我都係
從來未課過
呢排睇完佢啲片決定課一課
支持蔡英文推中介法到時可以見下塔綠班又講啲咩歪理
佢開始救人3月片黎,上年已經開始救
咪撚懶尻醒
人變成錢直頭係救國
點會有國安問題
咁你又要諗下, Bump都係同一個民族

有時D野, 最好又係佢, 最壞又係佢, 你接受呢個民族 lower limit真係低到你唔信, upper limit又可以好高, 個心會舒服D
英德日本今時今日都理得你
出個旅遊警告你仲要去就你既事
呢班白痴仔睇得liam neeson多以為夠雷就可以去外國救人
你哋唔死,係冇撚用架,發自內心咁同你哋講。
呢鋪大陸網軍全面借bump去攻擊, 勁多留言, 民進黨呢次選舉危
終於有個正常智力香港人。
好嘢
佢老豆自殺死咗幾年啦喎
人地政府都認輸多謝bump付出
憑乜
你又咪係只係想相信自己想相信既野
講真條片拍到咁詳細
唔係話冇可能做假
難d lol
屌你都幾撚on9
呢次真係好惡劣

我覺得民進黨佢其實都幾腐敗, 我想知道外交部呢單野邊個人要辭職負責

至少呢個八婆一定要

她批Bump「醜噁男憑什麼罵外交部」 網看傻:開始學歷和外貌羞辱
https://www.ettoday.net/news/20220818/2316691.htm
人地老豆台灣黑幫大佬
好多人脈幫手救
有集係講佢搵到揀埔寨個省長幫手
另外有當地救援會幫手
再加埋出錢請顧傭兵先去救
仲要十幾個先救到2,3個出黎
仲有曬當地既片,
入面狗屋錄口供,好難證明唔到佢有救。
好怕佢咁勇敢會俾有勢力嘅人搞
天下烏鴉一樣黑
English今鋪奶哂野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞