好棒Bump 新片開播 屌柒台灣外交部

692 回覆
1110 Like 18 Dislike
佢同烏鴉都係咁堅
你噏乜呀睇下條片先啦
講緊台灣喺杜拜嗰個官員尸位素餐
有台灣人受害唔撚幫 出本護照話要搞程序出三個禮拜
但其實幾日就攪掂
bump既片幾年前開始有睇下
惡搞個d冇乜興趣
但佢做好多野都幾感動,睇得出真心幫人
國安法都收佢皮
順手再加辣網絡23條
國際認依個youtuber? 佢都救到人喎
護航不怕困難,加油啊塔綠班
不過佢同反骨好fd
喺屌柒nft果集 話過反骨啲nft係正常既nft
國外整護照一定要經外交部.本國內整護照係經內政部.你自己比位外交部抽水.你証明你救條友本護照係台灣國內簽發你再DHL 去比人出境比晒証據就會變成內政部有人孭鑊. 條友本身都有小小想博出名.台灣人的事都係食下花生估下佢會下次屌邊個部門邊間公司唔幫佢申張正義
人地個政府就自己抹黑緊BUMP黑底,呢邊支那又出五毛係到講咩自編自導,BUMP以前已經有拍開片屌柒垃圾房東 佢有心有力做 你地D五毛打手就講做戲
佢係台灣其實已經好紅
之前閃婚 閃離婚單野都上曬新聞
錢既話佢拍多幾條片拎sponsor仲好
好欣賞佢呢種人
我咪話係杜拜姓馬個條友囉
究竟係幾睇小共產黨先會話綠共,仲要由香港人口中講出,你唔係覺得綠營真係比得上共產黨啊嘛

綠係廢又冇作為淨係識得賣形象,但點比得上共產黨咁撚惡,唔好成日舉埋咩中天啦,人哋假新聞都有得繼續做網媒啊,YouTube 成1.93M訂閱添啊,蘋果呢立場呢眾呢?唔好話唔報新聞啊,人都俾國安拉埋啦。有啲台灣人睇唔清共產黨係佢哋蠢,香港人俾共產黨殘害到咁都講得出台灣係綠共,根本就on9
以前烏鴉拍d台灣搵笨抽獎
都好笑
可以投邊個 一日有共產黨靠嚇日日同你講話射飛彈 衰極都唔會投國民黨
sor依家睇到了
依家全世界關注賣豬仔事件,正常政府都應該要岀手去救人掛?咁佢話唔再幫都合理嘅,正如佢話齋,呢d 野應該係政府做嘅,希望咁樣佢可以放鬆d 啦
係 咩牛鬼蛇神都有 之前仲有D比人踢爆扮香港人
其實呢兩邊不嬲都屌開既
佢咁出名都叫搏出名
你睇下班台灣小綠粉有冇人屌佢想搏出位
智商30,即係同台灣記者差唔多
總統投綠,九合一投藍/白
邊一邊拎哂啲資源都係仆街
屌得岩 佢一個youtuber會比你地外交部更加有能力?
點解佢救到你地救唔到 重點就係一個有心救一個無心救
咪撚煩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞