好棒Bump 新片開播 屌柒台灣外交部

692 回覆
1110 Like 18 Dislike
所以準備搞中介法
人地做實事,拎條命唻較飛
燒山都係台灣,咪出多幾條片讀下新聞(仲要讀到鬼五馬六)又袋袋平安
民進黨除左食香港光環真係冇撚用
https://www.facebook.com/ernie80168

搭綠班網軍開始做嘢,開始醜化人哋嘅背景同人格

Pelosi回血劍
讀博士都讀到咁嘅死樣
真係讀屎片
垃圾民進黨
唔救人都算
仲要質疑bump救人
搭綠班 班友遲早受唔住民恕要集體道歉
大力推
真心respect 犧牲咁多去做一件咁危險嘅事
仲要比個政府屌返佢
因為要講綠共就一定要拉中天嚟講,對比蘋果俾人殺刊咁,但人哋中天仲喺網上好開心咁報緊假新聞而蘋果已經拉嘅拉散嘅散
係入面睇啲留言真係勁撚痴線
十足香港啲黃絲精神病
咩都講成係國民黨自編自演咁
外交部跪低左啦
其實我睇唔明依單野點解要搞鳩Bump
台灣d政府機關有幾垃圾 連台灣人自己都知
你唔會搞得死Bump 反而係搞死自己

蔡英文同蘇貞昌遲早都介入 依家出聲撐政府等炒車
唔好下下都拎支那拎香港嚟做標準鬥慘啦
錯就係錯,有垃圾地方墊底唔代表件事變得合理
超Respect佢
source?
政府 可以同外交部割席
仆街嘅係黨國遺毒 DPP點會有錯
反政府嘅都係五毛 韓粉 屎力 4% 中共同路人
https://news.ltn.com.tw/news/society/breakingnews/4029389
歐江安並表示,外交部誠摯感謝國民黨立委鄭正鈐、吳斯懷及洪孟楷親赴柬埔寨關心,並對協助救援措施提供具體建議。外交部也感謝國內熱心人士,如網紅好棒Bump等人、相關民間慈善團體、國際援救組織、海內外僑胞、各界人士的參與、付出與協助。
https://news.ltn.com.tw/amp/news/society/breakingnews/4029389

外交部誠摯感謝國民黨立委鄭正鈐、吳斯懷及洪孟楷親赴柬埔寨關心,並對協助救援措施提供具體建議。外交部也感謝國內熱心人士,如網紅好棒Bump等人、相關民間慈善團體、國際援救組織、海內外僑胞、各界人士的參與、付出與協助。

佢真心值得
搞到咁大一定會影響賣豬仔生意
啲黑幫會點對付佢真係話唔埋
一日就轉向
仲話同中共比
點有得比
咁對於bump黎講好監介

時間上
呢個新聞出現早過佢段片
直程係蝙蝠俠咁睇
對抗埋 台灣外交部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞