好棒Bump 新片開播 屌柒台灣外交部

692 回覆
1110 Like 18 Dislike
佢係講緊杜拜嗰次,唔係東南亞。
Block多一件5毛狗
民進黨有無限芒果乾,中共加國民黨不斷幫佢拉票,一定長玩長有,仲有差唔多到選舉美國都會出手,佩落西訪台又係幫民進黨救火
佢講緊杜拜,舊年單嘢嚟,唔係柬埔寨。
唔怪得佢咁勁可以救到人
咪就係囉……上年開始救,條片係3月,依家先唻屌……咁成年流流長咁點解依家先唻屌,唔通因為台灣要防疫所以拍唔到片屌?
佢老豆死咗好耐啦
有冇睇佢d youtube片,好多人一起合作的,媒體,救援組織,省長,警察,邊有話佢一人救,on9都知唔會一人救啦
因為外交部出文屈尻佢
冇睇哂就彈開啦
我指條台仔屌鳩政府唔做嘢
僱傭兵㖭呀
哇好撚驚呀
你俾link嚟吖
睇吓係得把口喺度講定點?
答佢 就憑我是國民
網軍負責人黎
嘴面衰撚到
佢屌緊台灣自己人唔撚幫佢。總要出官方新聞唱佢
唔9知又評論嗰d人真係好多, 你起碼都睇下人地youtube片先出黎評論啦
冇話佢冇死
死左都有好多人脈
詳細可以睇下佢啲反欺詐片
佢可以搵到竹聯幫啲人幫佢出頭

同埋佢係我唯一一個打從心尊敬既youtuber
每條片,就算笑片都好都有教育意義
因為想第時個仔睇返,會覺得佢個仔既老豆係一個好人
完全冇想踩佢
你現家呢個土地咪唔可以屌 笑撚死 幾年就倒退左咁多
台灣個邊D youtuber好興咁
睇完都喊左出黎
值得尊敬

屌你老味台灣依家呢個政局 比D心機著手改變好唔好
唯一一次 就係呢個世紀 呢個機會可以證明你地同支那係唔撚同
台灣衰撚過香港
香港人去到外國瀨野話中國領事館已接手
起碼啲人都驚

台灣人去到外國瀨野
台灣外交部 表示憤怒
你片都唔睇 覺得佢救唔到人既原因係咩
佢唔係政府 無咁綁手綁腳
就算佢係黑社會出身
大家已知既係 有台商係當地都會做接頭人 去比贖金救人

咁台商 係台灣同柬埔寨 緬甸幾方有網絡 好平常
一個有網絡 有關係既人 負責做交涉 成件事邏輯上根本無問題
片又唔睇 証據又無 (人地台面就擺左出黎啦 你要反駁都比d料黎)
講可行性 佢係黑幫有關係 反而仲可信
定係 你ff到要 俄軍空降基輔咁先叫做野救人?
九月開始做... 同出有關既片
重有我想講佢老豆死左六七年以上, 重攞出來人格謀殺都多撚魚
眼中只有選舉選舉選舉選舉
咁撚多5毛 引曬D水軍出黎
Sorry冇跟開佢啲片,只係覺得啲timing 夾得有啲過分……佩洛西去完台灣,支共射完飛彈比人笑,再喺六都選舉之前爆賣豬仔……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞