[TCG] PTCGO/寶可夢集換式卡牌遊戲 (11) 永續PTCGO

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
以為同銀鳥同一彈一齊出

諗住抄純白洛玩下 咁等兩個月先
6月9
新手點買好啲 Allin 新包?
師兄有幾多budget ? 其實新account 都送幾多新卡,買premium pass攞到唔少新卡包
1. 開ptcgo 買125包最平包包

2. 係ptcgo trade 返一兩副想玩/主流 deck

3.將ptcgo 轉過去ptcgl

咁你就有12500 水晶(開season pass)同兩副比新手deck強ge 牌可以玩
Pokémon Championships 2022-23 Hong Kong 登場!
https://asia.pokemon-card.com/hk/archives/3957/

最近開始玩 希望抽得中
直接live入坑
諗住課兩三百蚊code爽下
效益唔大
反正都係俾幾百蚊
pass 你地開普通定3X VALUE?
Ptcgo 唔係收左皮?
no ar 我早三日先買完包包轉過去
2月果時 公告又講3月停server
搞到我未齊料就轉左去live
停更新,未停運
最後機會買齊料移民
新手入坑想體驗下爆盒 再放返出去 買邊代同咩版最好賺?
S6a?
爬過下文 s12af係咪都係好選擇呀師兄? 兩者對比邊個較好爆?
依家炒到咁熱開乜都唔抵 極強運之外
平平地買中文版爆下奇樹囉
前幾日外甥生日應承買咗啲Pokémon 卡送俾佢
見一盒都要幾百覺得卡嚟姐有咩咁吸引
點知一開就不能自拔同佢一齊興奮埋
依家搞到我想入坑集郵
Btw有幾個問題想問
1. 我有2張同款小呆獸一張閃一張唔閃,係咪閃個張會貴啲?
2. 我睇fb 個trade platform唔係好見有唔閃嘅卡放出嚟,如果我想儲成set唔閃嘅係咪你地講嘅天悅可以入手到?

利申:真係乜都唔識
無玩2年想玩返
除咗T記仲有邊度可以買code?
我都係呢到買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞