[TCG] PTCGO/寶可夢集換式卡牌遊戲 (11) 永續PTCGO

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
4月28號會出個比卡超預組,如果想玩d比較新環境既deck好似都可以試下,貴少少果個版本會有個比卡超造型卡盒,按需要都可以考慮下
另外之前呆火鱷&電龍果個起始組合都ok
https://asia.pokemon-card.com/hk/archive/special/card/svc/

但如果對係咪新環境唔係特別在意的話,買之前果d紙盒預組玩下都係經濟之選
暫時個環境好似冇話邊套特別強
最top都係lost box或者夢夢
利基亞都重有好多人用
我自己就玩密勒頓
鬼龍同沙奈朵EX都幾勁,不過操作都幾麻煩,尤其係如果想爬佢個rank的話用呢兩副要玩幾耐下但個分應該可以穩定地爬上去
如果想簡單快捷d的話mew、利同密勒頓好似都係好選擇,其中因為會送密勒頓預組,砌起上黎用既資源應該少d
沙奈朵
我覺得5歲唔駛買到百幾蚊咁貴
少啲bug再講rank
要做雷柱vmax
我啱啱睇返我玩過101場,印象中自己食過2次bug,都係揀唔到valid卡既問題,對整體爬rank黎講未至於咁大影響既,不過都希望佢快d fix返d問題
你好彩
10場中1場揀唔到卡
10%中bug真係會嬲到震
我記得果兩次一次係深淵探求唔比我揀阿克羅瑪,一次就係後1阿克羅瑪唔比我揀vip
咪就係
夢夢真係良心企業 上年7月出玩到而家
上個pass仲送高rare夢夢dick
仲未移民 今晚上網買code移民去live
我冇玩ptcgo
一開頭入坑就俾卡舖啲人點咗我開live 打到宜家
一開始排10分鐘都冇人打 好難做任務
記得買夠code先好移 唔好後悔
收到 因為之前剩係得iPad可以玩

而家可以拎出街返工玩
上potown睇25週年包貴左咁撚多

睇黎個個移民搞到貴哂

而家就咁買最平包包買夠125包就算?

不過咁樣剩係得水晶無塵
買咗400包Celebrations, 開完有21萬credit
一包要成8蚊hkd
喺Potown store買 over 150包 0.96鎂/包,用埋promote code有95折,計返$7蚊到

20萬credit 你唔追金卡/異圖,真係有排用
我買左125包轉過去先 原來轉左過去都可以繼續入code開包轉塵
點解 Celebrations咁貴?
平時D卡包唔係1蚊左右HKD咋咩?
因為只要呢set齊卡再中重覆,每包起碼5千credit
點解 Celebrations咁貴?
平時D卡包唔係1蚊左右HKD咋咩?
因為只要呢set齊卡再中重覆,每10包起碼5千credit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞