連新加坡台灣等地都有救援團隊救柬埔寨豬仔,相反香港連新聞都冇報

272 回覆
215 Like 17 Dislike
香港人叻過台灣人新加坡人咁多
唔覺有真香港人會去
係on9仔先會上當
唔貪心唔蠢都唔會俾人點到去果邊啦
同阿朗運毒一樣
而家關乎人命
唔知樓主不斷踩港但唔係幫手救香港人係咩居心
今次有份做嘅係支國人喎
你覺得欺善怕惡嘅支那佢哋會點做
香港黑警點樣對黑社會你又唔係冇眼睇
佢哋咩關係你自己諗喇
竟然會有人幻想李公公會解決香港民生問題
佢在任時間只會處理所有政治問題
香港人?wfc
得喇睇youtube同埋聽朋友講就一定係fact
所以一定要搣甩香港護照 做大英同埋加拿大人 冇外交機構理香港人
YouTube 有曬救人片,成班去曬柬埔寨救人你唔信信支那中時
不嬲支國領事館都係廢
講到見識/世界觀
台新兩地嘅人就算讀到phd可能連香港中六學生都比唔過
係,香港人菲律賓出事已經係一個證明,冇外交人地根本上唔理你
人地去賺錢 做乜要救 佢賺到又唔係有份分
嚟緊支那漸漸北韓化、塔利班化。都係要靠犯法嘢賺下外匯㗎喇…

仲旨意佢嚟救人?
小小苦都捱唔到,垃圾
講真
一百幾十人 都無個有BNO?
一百幾十人都無個有屋企人 無朋友 無人緊張?
我諗你收到 朋友嗌救命 唔搵政府 都識上網掛
台妹阿碘見到阿妹無著褲 都起疑啦
除非匪徒係 香港人有特別對待, 唔洗佢地比贖金 = 唔洗聯絡屋企
香港人(不論BNO/抽氣扇) 剩係販賣人口 同詐騙電話啦

你就咁一句 比左建議佢地
佢地係REFER緊邊個? 受害者屋企人?
我就真係唔信香港人既屋企人 為左救自己個親生仔 會唔搞大字報 唔搵政府 唔上FB一傳十
仲要 如果有bno 假如你比既資訊係夠 佢地一定會嘗試搵領事館證實返個身份
你自己申請bno 都識唔撚見左本野 但=/=無左個身份啦
之前比泰國捉咗運毒個3個人依家點?
依d外交問題黎 有議員跟都無用
何況依家? 唔好咁天真以為開個post就好有用啦
係國際上只有台灣賤民先會遇到咁既野

香港人有? 俾個名叫佢家屬上viu講會無回响? 係到鳩up做乜?
香港?中國一個城市咋喎
其實泰國同馬來西亞都有 甚至杜拜都有搵杜拜打工詐騙就有
做乜惱羞成怒刺稻草人
本身以為你正常過op少少
點知都係0 logic盲毛
港女滿滿
中國大盟友黎架 點會報
你都幾好笑
一單係香港居民喺外國販毒 你叫人移交咁好笑? 喺泰國犯法就梗係喺嗰度坐 議員一路都係爭取緊司法正義(公平受審,etc.)
呢單擺到喺外國做受害者 梗係可以救人喇
而家趕緊報都未報喎 咁心急鬧政府垃圾 雖然你唔鬧佢都係垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞