連新加坡台灣等地都有救援團隊救柬埔寨豬仔,相反香港連新聞都冇報

272 回覆
215 Like 17 Dislike
似係你先係五毛
其實我都唔知佢係真定假?不過跟據佢講法上上星期有一批香港人會被逼到佢身處嘅地方,真心唔知真假
屌你老母 作都作好啲
已經有香港人俾人呃, 仲要係女仔:

台男被朋友騙去柬埔寨 割舌頭+付30萬贖金仍回不來
https://lih.kg/3111035

我都扑左
樓主9up 味濃,救助會又up 唔出名,辦事處又亂up
頂住
你依啲發言先真係影衰香港人個名
救就一定唔會救,但係你有辦法自己行入領事館都會出張證俾你返香港嘅,但係等待期間唔會保護你,你自己諗辦法。
去得嗰啲個腦都有問題冇得救,救返嚟都哂gas
抹黑我地一帶一路好盟友
犯國安法
你唔用bno入境英國唔會理你。你用咩護照入境就揾返嗰個領事館。
咪鳩up 係公民點夠膽唔理 只係bno無當係英國公民就真
你係英國公民都一樣,你攞中國護照入境就係中國人,英國點幫?Bno會幫前題係用bno入境。
關注一下被害香港人睇下可以有咩群眾力量幫到都叫拉埋落水
依單嘢幾年前已經有,果陣仲可以日日見到依啲廣告係香港徵人
你冷漠程度同中國人同level
關一帶一路事 報會犯國安
關一帶一路事 報會犯國安
push
有報喎

不少台灣民眾墮騙局 被高薪誘騙到柬埔寨工作

https://news.now.com/home/international/player?newsId=486426&utm_source=nowNewsAppShare&utm_medium=referral
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞