《Apex Legends》討論區 #79 S14開始!

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
有冇ching同我一樣升新階lv係冇橙色幣收 明明升lv個下寫左有400定600 但係收唔到
Main valk/毒佬

上季水鑽均傷580,今季真係爬得好撚痛苦

個圈又快又痛到仆街,未合野已經要走,如果有痴線佬死撞就大家攬住一齊死,好撚頭痛

最慘係窮撚峽谷黑起上黎真係可以全隊一個2倍鏡都冇,淨係可以死龜響屋等運到,唔敢出去搏50/50 因為知道就算打贏隨時佢地都係窮撚乜都冇,上左白金之後一鋪大分都加唔撚到,有冇巴打可以教下我今季點玩
點解連唔到港服既 已經2日係咁
個場太細 成日打架
以我所知會係唔顯示,但會見到"1位朋友正在玩"
但唔會見到係邊個玩緊
巴打單排?
搵個玩loba嘅fd
呢個問題官方有講過
如果落地就人手一把p2020既話
3排係好容易可以同人撞點然後集火秒左1個
我係金牌車住去 然後係白金比人車住咁跌返落金牌
已經來回左兩次
kc rank應該係apex最惡頂嘅時代黎
今次更新佢地都封左好多通路黎令到d地方冇咁四通八達
但始終改善唔到個問題就係d poi太少又瘦到仆街
一係佢好似第8季喺火炮上面加成大撻位置咁加d drop比人執野
如果唔係真係勁冇遊戲體驗 仲要唔知改到1分鐘收圈
落d唔係high tier嘅區撞啱落地戰收圈都唔知夠唔夠血回
最近硬係覺得手感奇奇怪怪
啱啱先發現原來係張滑鼠墊嚡晒
有冇清有好用嘅推薦
用緊嘅係G640
落地個圈係另一邊 打完落地戰開始收圈咩補都冇又冇複製器

開心峽谷
最慘係我打慣搜好第一波資源再搵交打既節奏 KC靚poi 全部響邊位,跑圈都跑到氣咳,但我愈跳中間就愈窮,成日又冇鏡又冇補咁,我認我廢,冇二/三倍鏡真係打唔出傷害,所以玩到好迷茫
有時候第一圈跑毒會撞到2-3隊,佢哋又痴咗線係都要搞你 呢個時候通常就一齊攬炒鬥卡食毒死
重係鍾意食毒打架
冇計
覺得今季易過上季好多
車隊就車人加大分
打穩嘅就valk毒佬直接入圈等人死+執頭
點都加到分

白金場第三日已經無見到頂獵大師
皇雀峽谷打得仲chur過之前
少咗黃雀,變咗做4至5隊大混戰
大師都唔多見啦
頂獵基本上冇下捉過依家白金就好似上季季中季尾咁
黃雀我覺得無少過反而仲多左
然後獲獲都俾人卡圈
我同friend 玩都係照call
不過就要 事後屌佢哋就要婉轉d
Call 都要包裝得好,so far 未絕交
kc真係窮撚到仆街幾時改返s0咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞