《Apex Legends》討論區 #79 S14開始!

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
新英招大真係CLS頭先兩槍爆頭down一件, 補多一槍即死救都冇得救
升級唔派pack個bug仲未fix??
D隊友成撚日戀戰又無傷 唔知想點
你老味又多一件
見到3500錘骷髏海諗住穩陣啦
點知仲伏過之前嗰啲
呢樣真
死都唔肯走喺度射呢射去
都唔知做乜
打錯咗,4000
最穩陣係睇s12之前嗰啲大師牌
Ps5死ser?
放工返黎諗住玩一陣訓都唔撚比
Xbox 都係
收工唔打
夜晚太多外掛仔出末
個個啲狙擊都勁到好似頂獵啲精華片咁
你話冇開外掛我都唔撚信
夜晚除咗掛重有好多台仔頂獵出沒
頭先連到一個
俾人三槍wingman收咗皮
以為又係外掛,屌你成隊都有頂獵章既
仲有一堆追擊黐線佬
弓箭長弓充能嗰堆完全知道我喺邊,一探頭就射過呢我都算啦,當你預判做得好
有條仆街用3030,響我用跳墊跳走嗰陣連爆我兩次頭
大佬唔使開外掛去到咁盡下話
9點後打真係好撚恐怖
真係
明明九點之前都仲係有來有往
場場Keep住過千傷仲攞兩三次冠軍
一個過左九點一係就落地成盒
一係就一見到人就俾人溶左/見唔到人無啦啦俾人溶左
真係咁多外掛咩
平時打都係可能10場先遇到1場
或者都冇遇過
你可以試吓搵日打排位
晏晝五至七點開始打,一路打到夜晚12點
你嘅感覺會話你知,成個場都係外掛
個強度係誇張到,你好似打打開金牌,忽然之間俾人掹咗上去頂獵
個個都一管鎖攔你,狙擊槍準到你唔信
仲有而家啲外掛,冇以前嗰啲咁猖狂
唔會再好似以前嗰啲咩雷射筆,改攻擊力改射速
或者雙槍嗰啲黐線佬,除非喺大陸仔開嚟預咗俾人ban
自動瞄準唔會再穿牆準星跟住郁
仲有啲咩拍戲模式扮壓唔到槍有反動
仲有一堆快捷鍵自動新身法
俾人殺咗之後留低睇一陣,你會發覺過咗某啲鐘數之後,個個都好似睇緊timmy直播咁

你可以試吓google外掛詳情
好多台狗大陸仔而家係斷月計,收月費開通最新外掛
講到明測試好晒有邊啲會俾人ban有邊啲唔會
你好彩姐
明目張膽g99果隻係小左
果班撚樣依架會扮泡槍 扮下正常操作
之後會突然爆頭鎖爛
可能真係純粹我好彩
平時我都係依啲時間玩
依家白金爬鑽都冇遇過啲咩
之前雷射槍 雙槍果期可能遇多少少嘅
之後平時都係10場倒先撞到1場
Ea send左封email黎warning我個id
俾大陸狗搞
可能咁啱-6姐
我琴日有場wingman 隔成100米爆人頭 之後再隔70-80米人哋跑緊嗰陣 連中4槍打死埋

我都以為自己開咗掛
收圈都唔撚走又唔撚睇地圖
兩個隊友走撚曬自己係度射射射
到俾人收皮就 ???
埋單睇一個傷害 射咁耐唔知射乜鳩
金牌場有冇咁多銅隊友
你呢頭講完嗰頭先有一場又係咁
收圈叫佢哋走唔走
仲走去圈邊搵人打交
最後和樂融融一齊死撚晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞