《Apex Legends》討論區 #79 S14開始!

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
羅芭點睇? 幫大家執野
叫新手玩seer
唔知點解求其射都會中 可能因為射速快+子彈大
隻新英單排用真係幾正
琴晚係大斜坡入圈,比2條新英激光+1支滋碰射
好似玩d單機game 大逃亡任咁
KC 真係好好玩
其實夾唔夾比起槍法實力緊要小小
例如我大師 1號fd大師 2號fd 競技場頂獵
我地跟唔到頂獵fd 成日就算殺到比人黃加唔到大分
但轉左夾個5季鑽既fd 大家節奏夾d 一齊打一齊走反而仲好
均傷同kd都上升
啞嘅咪玩seer

次次單排見到啲啞撚seer火都來
你標幾廿個紅點我剩係知有人 佢喺幾樓 高定低 靠左定靠右乜情報都冇
冇實際情報比到隊友 之後亂用q 開戰 人哋行兩步就行開咗
唔開大的話隊友又盲多半分鐘
下 勁得黎又可以訓練到d觀念
當佢係高級版狗勾就得
gibby 機械人呢d就真係唔係for新手玩
街場啞既個個角色都差唔多,Seer咪幾好起碼衝唔到
你遇著探路者、辛烷嗰啲衝上去單push、煙女尻放煙盲曬 仲更加喊三聲
timmy屌晒鬼 話比人2槍得返1hp 乜都做唔到
佢自己咪一樣玩新英狙撚死人
鑽場已經比上季少咗俾人上捉
真 玩得seer都係想㩒爛個right click好少會鳩衝
真心分享吓可以打得輕鬆啲嘅打法上鑽,呢個圖其實已經改咗冇以前咁多黃雀,比起S12咩挽救個啲閪位。依家未必每隊都會帶valk,所以最好諗定點樣入圈,唔好諗住次次有槍聲打緊就諗住去黃雀,前期過去比你黃到一兩分入唔到圈一樣-50,所以一定係入圈踩一個穩定嘅位優先,至於3打3打輸呢啲就冇咩好講單排嘅師兄辛苦晒,因為多數都係傻鳩大陸隊友,揀英方面 建議唔係真係好車得嘅Ching唔好攞惡靈呢啲,完全靠硬實力去打,Seer真心建議每隊都有一隻。都係嗰句啦,有情報一定打得舒服好多,你冇資訊冇情報幾勁都好一樣難打。
可能佢本身有challenge想做 點知改得咁勁打斷左佢掛
垃圾GAME
珍 呢到d人對seer要求好高
你估真係hal咩
對應返自己牌位 做到應做既野都收貨了
最近成日睇tiltedwinnie
玩得勁過我
把聲又好聽
有冇知真樣係點
係咪我太廢 金場都上唔到分
多季水鑽
有出過樣
調整下心態唔好諗住鋪鋪20kp 應該好穩定上分
得seer 先咁需要溝通 唔開mic就揀狗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞