《Apex Legends》討論區 #79 S14開始!

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
唔快快手改番d身法大師屌撚到仆街都似
點解respawn係咁死牛一面頸想喺tap strafe度動刀
無啦啦更新完nerf左tap strafe跟住話係搞錯左fix返
因為佢地覺得ts係bug黎
LOOT箱可以郁佢地都覺得係BUG黎架啦
空軍基地crash又唔fix
之前crafter搞到拉唔到電又出唔到技都fix左勁耐
呢隻game真係晒鳩氣
都唔係第一日玩ea game啦

認真對佢激鳩自己
唔係ow2抽唔到,cod又未出
洗咩玩佢
sz tsm 都去日本?
ea式fix bug
ea式平衡遲下改撚到mnk好似機械人咁郁佢地就最開心
20號打SOULZ
原先應該係上星期黎打埋13號個KINOTROPE CUP
最尾話簽證問題黎唔到
結果1個星期之後又拎到簽證黎打SOULZ
https://twitter.com/SoulZ_jp/status/1559374467524005888/photo/1

有SBI
PINKY果幾個由SPLIT 1完到而家SPLIT 3就開快波都仲係LFT緊
Ea驚 真係鳩
有fnc tsm sz就得
想問下玩apex用邊隻滑鼠好?

用緊g502 覺得好重
佢地得閒就郁下ts試水溫
今次冇左一個鐘已經全部直播緊嘅pro都狂屌
有種唔好縮唔好fix返丫嘛
rpr會唔會一到埗就衝左去老秋
tiltedwinnie d台仔觀眾都幾痴線
人地搞下gimmick以為人地真係睇得上bolin日日喺佢個chat度刷
OW2都拎出黎講 好大陣換湯不換藥既味
即場買初音衫著
有冇師兄覺得改走D跳塔 又加強左毒圈有D濕鳩

尋日有場打完一隊 再擋多隊黃雀 之後搵唔到跳塔 焗住用腳跑毒圈
屌 跑到大細血都用晒 合多左3個大補先夠用
睇片我都係咁惗
但d人玩完話唔係
一日未到手試過都唔落定論住
我都係睇定D再講 但暫時不抱有期望 始終暴雪呢幾年都係閪多

btw 其實我覺得而家市面上得apex一隻槍game係玩得落手
係個ser同官方態度差
g pro
我覺得個遊戲其實都幾完美

打擊感強 槍既種類多 (今版叫幾平衡 乜撚都勁)
英雄選擇多樣 玩法完善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞