《Apex Legends》討論區 #79 S14開始!

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
仲未夠人上去
我都打得好辛苦
呢個場咁細
一有聲就個個都衝過呢
圈又細快又痛
最好衝完走得甩啦
甲果方面個個都遠距係咁抽人水
除非槍法其差啦,唔係你洗驚冇紅甲
拿拿臨入圈企邊位伏人好過啦
打排位最終目的都係加分升牌
我當你戰神一個殺九個
最後俾人黃左排名1x咪又係扣到仆街
唔肯打得保守既咪去打ng
新手買籮笆好d
https://youtu.be/csSIjfZ8jT4
呢條片應該可以解答到應唔應該打
如果你喺個lobby實力差係大到可以見到任何一隊都輾壓咪可以狂打囉
係唔係都打可能就只會係條片入面隻pathy同新英咁
條片都完美示範左點打soloq
隊友要打都係要跟
但永遠行最後
唔對路即走
對duo買號㗎?仲話白金場隨便玩,屌你狂一開波就死,對槍又唔硬,鑽場都未必上到咁喎大佬
佢地似升跌分都唔care個隻隨便玩
單排係咁嫁啦
rank見到octane真係好撚燥剩係識衝衝衝跟住第一個down
佢屌得好中
https://www.youtube.com/watch?v=qv1nzPUOUQE

個比賽有TSM DZ佢地 好撚硬
RAS SELLY佢地幾日前先係日本返左韓國
如果搵埋佢地就正
Tsm自己居然唔開live
有樣無聊野問下各位意見

到底字幕應唔應該開
早排同個fd討論左陣
我覺得字幕好方便大家係戰鬥之中未必聽到既情況都留意到發生咩事
但佢就話聽到就得 多個字幕反而遮住自己
睇緊nicewigg
So many Wattson
Rpr
evan玩kb mouse?
玩咗Apex幾百個鐘頭第一次試白金場到底咩係車隊,2個隊友入場已經開咪話車人上分
一落地執2把就衝去打人 成場咩都執唔切陪跑,嗰2個pro隊友一路講一路笑見人20秒內就將對面成隊溶咗佢
之後求其執啲繼續狗衝,反而我特登玩辛烷係咁啪針都差啲跟唔切
一場殺同助攻得幾個頭,十幾個協助分 一場加分等於我打咗成晚機 懷疑緊我自己係咪唔啱玩呢隻game
正常既
你白金帶個銅牌佢都唔會跟到你啦
玩咁耐都係靠聽
至少一定會聽到有提示third party
日本chatroom啲垃圾仲多過algs睇英文大台
我多數聽之餘會睇埋字幕 由其而家有埋crack甲提示之類
日本比賽既chatroom係睇黎都晒氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞