《Apex Legends》討論區 #79 S14開始!

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
dark zero慘
畀兩隊夾
Reps
幾百個鐘都係第一次白金的話師兄真係要努力D
硬件唔夠就升硬件
槍法唔夠就多打交
觀念唔夠就睇多D片
自自然然就會跟到人地節奏
算係咁,拎多3-4KP仲要入到頭6?
最後圈死慘豬
S9開始玩,之前季季上白金就算,所以唔係第一次上白金,只係今季好早上白金想衝下鑽
只不過係第一次撞到好勁嘅隊友可以週街車人,平均都可以1打2既實力水平,打完我自問loop野已經好快,但佢哋好似唔洗補咁一路衝先顛
唔圈死佢都冇位企了
仲會再打?
突然踢鳩我出game再話我中離禁左10分鐘連番入黎又踢多我一次出去戇鳩鳩
打緊了? 邊到直播
大把人咁樣玩 覺得自己掂到下個rank嘅minimum就覺得自己可以storming
點知係落地戰都打輸嘅傻仔
除非人地喺peek緊其他隊 如果唔係好似片入面高台嗰度隻path同新英未crack過就打直衝過去點贏
冇 其實個比賽都係志在promoting 得4場
tsm同sz都打緊日本市場
我諗mande hal佢地去日本目的當係度假多過真係打比賽
chinf又唔洗咁灰
今季白金其實已經有差唔多以前水鑽既實力
我琴晚白金場都排到個車人既隊友
又係跟實佢行就車過哂最後食雞我一千傷都唔夠
真,無論俾人車定跟住車人都冇咩遊戲體驗
嗰種感覺唔識形容,個隊友啲操作其實自己唔係做唔到,因為你都有跟跑有射人
但個感覺同佢排又好似唔係玩緊正常嘅遊戲咁,打完一場有種索然無味feel
屌 以前分上下半場 原來4場完
頂獵第一43000分
入場費要215rp
成日見到佢地打鑽隊真係車過去
鑽隊連一件甲都未打得穿就死曬
fps 成日drop 到仆街
唔知點解啲隊友好積極進攻不停聽到佢開槍
同對面打左勁耐
但完場果時勁低傷
但又無死果下好野
開槍唔等如打中
對手見唔痛都唔push
成日對左兩下
打唔中敵人 佢地就push
識 但我覺得混戰當中聽英文會聽漏
好大聲下架wo another squad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞