《Apex Legends》討論區 #79 S14開始!

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
人地打緊果陣當狙咁遠距離抽人哋ok
對射就梗係單發啦
我反而要12倍,3倍真係搞唔掂
震得太犀利
玖兔最近有條片教人用g7
可以睇下
除咗1倍既圓鏡,12同24都係唔好用 唔係局住唔會執黎用
地下啲甲俾你打交嗰陣換
唔知點解你會俾人負評 單排係咁架啦
個個都pred落地一個打三個車到完場?
我標準係同人打 對面一件甲都爆唔到已經down左個或者俾人從後黃雀就叫隊友準備走
佢地戀戰就自己走先 尤其遇到唔ping 亂衝唔等人 down左開咪屌人 仲走快兩步添
如果雙排唔夠打一樣棄隊友走 走得仲快 棄隊友保分好過三個一齊箱一齊扣分
今日比車到懷疑人生
單排遇到車神嘅機會仲高過遇到傻閪
講多少少野lead 個rotation就ok啦
唔洗打到燥

利申傻閪
3倍開開關關好難用
尋晚唔知點解易玩左,贏左3場
你竟然理佢地
得罪講句,如果唔係9up
對單排有呢種心態嘅人只係得兩種
一係就係真係車人車到飛起既頂獵
仲要係勁到大師場都照車果種
你睇直播好勁嗰班頂獵排位單排隊友亂衝一樣屌到飛起
你覺得香港有幾多呢種人,仲要係上緊連登
一係就係卡金牌卡白金牌從來都未試過向上爬到過
正正就係亂咁衝害鳩隊友果班傻仔
你覺得邊種既數目多啲,邊種嘅機會率大啲?
前者講呢冇意思,首先人哋勁真係串得起
其次真係唔會明下級既心態,好係如果你見到有人話銅牌好難打,你唔講個心都笑佢戇鳩啦
後者講嚟嘥口水,屌都廢撚事
真呀 隨便打下就有鑽有Master班人真係唔會明
打機唔勁嗰堆返工狗真係每一分都得來不易
如果單排更加難 辛苦打番黎啲分俾人送頭送左去真係想撼頭埋牆
至於打千字文果位巴打
我諗佢都係成日單排有隊友一打就跑到冇雷公咁遠
坐監坐到完場直播佢跑,冇睇清楚字一時代入咗
我都有撞過呢啲人,我都會開咪係咁屌
有時你明明打到人哋最後一個爭一槍
隊友滿血滿果甲頭也不回跑走都真係幾火
打機求開心,傾偈求快樂
唔啱傾既咪講句have a nice day 完結話題咪算囉
打完機冇開心到中唔開心左上晒火嗰個先係輸家

單排一日攞得幾多場冠軍
仲要一場頂多都係加2-300分
俾你班傻仔亂咁衝,40 50咁係咁扣
你都咪話唔火
可能係我渣喇,有時單排撞到啲大陸人
人哋知道打唔過,第一時間都係叫隊友走
留低睇住孤狼隊友唔係講加油就係講辛苦了兄弟
佢哋完全調返轉,可能真係佢哋太勁啦
如果唔係既,我都冇乜興趣同啲質連大陸人都不如嘅人討論
我一路郁一路射禁到shift成日會郁到個切換倍率
搞到打輸 所以好唔鍾意用
ching知唔知開鏡可以set做㩒實
3倍鏡係相對hip fire, 1倍鏡,2倍鏡入面靈敏度分別最大既鏡,你3倍, hip fire 好難瞄
差唔多啦都係準星對準秒開秒關你手震嘅話用咩鏡都係miss
除咗狙鏡
單排其實睇你識唔識同人溝通之外仲要睇埋你對成個戰場個判斷
唔係避戰 係真係睇到唔對路先走
單排過就明 好多時d人走去送頭俾人秒down
即刻頭也不回啦 心諗仆街啦呢鋪又要龜
咁當然呢到實有人係乜都唔理 減幾十分又下鋪
近打即刻轉散彈架啦 用得g7就預左中遠距為主
我301 flatline都用開3倍鏡 腰射都慣哂 最少一排彈一定爆到人甲先 再轉散彈收尾
開鏡瞄叫腰射?
腰射唔係就咁開槍咩
上面位巴打話用3倍鏡就hip fire會難瞄
開關鏡腰射可以令彈道集中
移動速度亦冇開鏡咁慢
有無金牌巴打成日遇到果堆咩最速最快丁一郎批人
呢啲人卡金唔係冇原因
通常見到啲日文夾中文字就知唔係好野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞