[HOWAY THE LADS] 紐卡素22/23開季討論區 (70)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
Mbemba原來去咗馬賽
走咗去親隊隊都踢歐聯
標題黨
Helios community ? 咩人黎 點解正係送俾佢?
啲人話 £10000
幾時先入到國家隊
Fred踢到碌柒咁都長期入選
Callum Castel@callumcasteln

Nottingham Forest are edging closer to meeting Wolves' £40m valuation of Morgan Gibbs-White, reports
@TeleFootball

森林係咪買到傻撚咗
聽講巴西個教練係比較保守

我諗係世界杯之前都唔會選新人
唔想連登入世盃

踢得好地地唔好柒
下場對白仔見真章
其實dan burn不嬲都唔慢
係Brighton踢左閘用波都幾好
獌真係好廢
希望可以早d對
英國電訊報記者John Percy:諾定咸森林將會以£9m轉會費簽入貝迪斯球員阿歷斯摩蘭奴

#nffc have agreed a fee of around £9m with Real Betis for left-back/left-winger Alex Moreno. Medical in next few days, set to be 13th summer signing. Forest working on other new additions before window closes
波衫心口無贊助都咁豪爽
入多d季尾又多一班人㨂
佢同大米都係寶,肥賓唔識用
頓哥d hold波轉身急停傳波都好屈, 真係進化曬
Mbemba我認同係賣錯咗
但係大米過咗咁多年先變完全體, 點拉埋嚟講
大米係頭幾年d脾氣有問題
佢表現係呢十年我地有邊個前鋒同佢同級
Wilson都唔會好過佢
唔係唔識
係唔能用
東尼你可以咁講
大米我真係屌老母
大米前季英超都係入得3球,係上季先開始大爆發啫
Wilson前季26場入12球, 上季18場入8場, 踢般茅最高入過14球

大米呢?
踢紐果季34場9球, 最威水果兩季富咸37場11球, 前季入得3粒, 仲要三季都降班

憑咩話Wilson唔會好過佢?
佢入左隊未呀
我講佢係隊內果時呀
你話呢十年我地有邊個前鋒同佢同級呀麻, Wilson已經起碼至少同級啦
關佢喺隊入面咩事姐, 佢兩個都未試過同隊
況且佢喺紐都唔見得有幾神, 你基於咩嘢嚟話Wilson都唔會好過佢先
賣能左佢我地要用邊個高級前鋒
話佢打富咸得3球
我地用西甲神鋒荷西路
英冠神鋒連場都無能得出
肥賓
佢一定好過佢
佢無試過傷半季
佢係咁可靠
就唔會一日到黑驚佢傷搵後備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞