[HOWAY THE LADS] 紐卡素22/23開季討論區 (70)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
你覺得同級咪講同級囉, 乜撚嘢唔會好過佢姐
你要迷大米就繼續迷大米啦, 唔阻你
上面有位會然recency bias到不得了

淨計英超入波
Wilson
18-19 30場14粒

20-21 26場 12粒

大米
18-19 26場 11粒

20-21 3粒

佢哋點樣同級 20-21靠大米我地降能咗
同埋英冠完全唔同水平 四十幾球都冇人買即食就知咩事

睇埋季尾大米有冇雙位數入波先算啦
上面有位會然recency bias到不得了

淨計英超入波
Wilson
18-19 30場14粒

20-21 26場 12粒

大米
18-19 26場 11粒

20-21 27場3粒

佢哋點樣同級 20-21靠大米我地降能咗
同埋英冠完全唔同水平 四十幾球都冇人買即食就知咩事

睇埋季尾大米有冇雙位數入波先算啦
算啦唔好為咗大米嘈人都走咗
降班個年又點可以怪曬大米, 你睇下我地有咩人老母, 大肉腸, 唐辛都係度
只可以講當時d教練唔識用佢
木過去交換大米回來吧!
過左去就算啦,係惋惜但至少人地都過得好
等到馬高施華先識用佢?

https://www.hitc.com/en-gb/2022/01/03/player-newcastle-sold-admits-he-did-stupid-things-now-hes-top-scorer-in-his-division/
佢自己都講, 當年太後生就嚟紐記 仲要擔大旗根本應付唔到
只可以講, 佢係一個好球員, 但係當時既紐記唔係一個可以俾佢成長, 等佢進步既地方
有大米又未必會買祖頓呢,邊有得keep晒所有人等佢爆
要咁講車路士錯過左沙拿同迪布尼啦
大米當年呢度明明好多人屌佢唔知幾時無啦啦發脾氣,賣嗰陣大家都會可惜但覺得合理,嗰陣無人嘈,係上年爆發,加埋Toney又成才,就開始有人狂屌
嗰陣唔賣佢,佢哋跟布魯士大家又覺得會成到才咩
算啦大米呢啲當係有緣無份囉
事實係間間球會都有呢啲有緣無份嘅球員
大米wrong timing right person 啦,當年佢唔走嘅話根本都冇機會
CLS ASM 送咗隻勞俾球迷
曼聯今夏聘請荷蘭名帥坦哈格執教,可惜英超第1擊繼續表現差勁下輸波,雖然球隊志切改革,但中場繼續沿用費特+麥湯米尼呢個組合,就被2大名宿堅尼同史高斯齊聲炮轟,直指呢個「費麥」中場冇可能幫手曼聯反彈。

堅尼表示:「曼聯嘅中場完全缺乏足球智慧,尤其係費特,我已經提出咗好耐,費特同麥湯米尼根本唔夠班,我哋每個星期睇住佢哋嘅演出,佢哋冇可能會幫到曼聯重返高峰。」

另一中場名將史高斯亦加入:「曼聯中場質素真係好弱,麥湯米尼冇畀人趕出場已經好夠運,費特不斷交失波,麥湯米尼就不斷帶波然後交失,坦哈格一定要拆呢個『費麥』組合,就算留一個喺度都嫌太多。」

費特
佢拎過兩次紅
成日俾人話個次拎紅都幾冤枉
出場無耐轉身舉腳拎波 個高度膝頭都唔過
球證見條友訓得勁就出咗紅
有var應該得黃
之後都係拎下黃牌
其實比起大米
當年賣走mbemba真心心痛
降班個年其實佢打得超好
其實仲有mbabu都係可惜
麥湯又係賤種
下下中腳
頓哥輕鬆拎番個巴西正選位啦
當年好似吹佢唔識英文同唔聽戰術指令
不過睇歐聯 戰術執行又唔覺有咩問題
身體質素又唔差
有佢冇舒亞
佢今年先27/28
機會都唔俾
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞