[HOWAY THE LADS] 紐卡素22/23開季討論區 (70)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
唔睇好 買咁多人,質數又唔係高,又夾唔到倒頭來都係下年落返去
所以話要英超護級
搵左個領隊先
好撚ON9
差唔多20M買隻Neco Williams返嚟, 上場仲廢過文基路
買咁多人都仲係出緊紅頭派路打正選
Neco Williams 佢暫冒既質數喺利記個陣容底下小d 受壓就ok既,係弱隊場場比人撳 好難唔出事
岩 領隊真係好重要,你齋唸護級 換個大sam 同用肥布已經差天共地
Steve Copper好多英媒吹奏
但上一場真係睇唔到有咩特別戰術部署
把握好啲其實可以贏5,6球
紅頭果場係森林man of the match
變能左富咸洗100M果d咁
唔同嘅係
佢d球員係有質素
森林唔知
係 ,其實我地上場都唔係好 只係森林太西
黃義助唔去護級就踢法丙啦喎
我覺得幾好喎,識開死球
上半場又爆到泰格幾獲
角頭好有諗頭
好有睇youtube 角球戰術 個d feel
修夫J用過啦
掟埋霉菲過去啦
Newcastle United are reportedly willing to sell Javi Manquillo this summer.

That’s according to the Northern Echo, who state that Eddie Howe will listen to offers for the 28-year-old defender.

The Spaniard is yet to really be seen since last season. He missed every single minute of pre-season due to injury. While Howe put his players through their paces in Austria and Portugal, Manquillo was getting treatment in Spain.
作客對列斯個場 球罰球係靠佢搏到返嚟
都算係對護級有貢獻
直頭係唔差添
查比亞傷頭幾場搵佢踢右閘個個都j
之後左閘泰格唔出得果時仲話可唔可以要兩個文基路

點知就到佢傷+芝士彈起
其實留隊好過啦
其實佢唔差
脆皮傷咗之後個個都諗住係佢頂到季尾
點知瑞典佬一次機會就搶咗個後備位
唔係掛
開季包咗幾球越位
贏變和
和變輸
防守企得後過中堅
bruced 嗰時唔計嫁
咁續約留佢啦
被人反擊佢又成日慢慢追
係後面望住人地攻 射完佢就扮下緊張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞