[HOWAY THE LADS] 紐卡素22/23開季討論區 (70)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
憑佢季尾到而家嘅改變同埋d娛樂性十足踢法,就算冇呢啲豪綽出手,都係值得球迷愛戴嘅
有得落場就ok
咩位都無所謂
佢又係好多個位都叫做可以踢
asm係睇得出有改善 有改打法 而家會肯交波
只係比隊友糟蹋晒d機會
好平

🇬🇧 Update Timo #Werner: Cheaper than expected! #RBLeipzig transfers a base fee of € 19.5 million + bonus payments to @ChelseaFC. Medical check tomorrow, then signing ✍️. Official announcement, if everything goes smoothly, also tomorrow. @SkySportDE

https://twitter.com/philipphinze24/status/1556604427137581059?s=21&t=tR5WXhdc4J4c1DyOd8lTRA
Everton are prepared to complete both Conor Coady and Amadou Onana signings this week, documents in progress with Wolves for the centre back who's top of Lampard's list. 🔵 #EFC

Talks at final stages for Gana Gueye too, Everton are optimistic.
希望好似流川咁
仲難mark左
人工好Q貴
27萬磅
唔知減左幾多
佢今年由熱身賽都好正路
少左好多死去
係隊友把握得唔好
希望快手簽多一兩個幫佢
對森林嗰場肯望下隊友 睇遠左

呢下又唔傳
Excl: RB Leipzig are closing on deal to sign Benjamin Šeško for summer 2023! RB Salzburg have rejected the proposal for this summer, Šeško is happy to stay for one more year. 🚨⚪️🔴 #transfers

Leipzig are now closing on deal for Šeško to join in 2023, could be done this week.
着返褲
講真,而家上帝視覺就話應該傳姐,但係現實10個球員去到嗰個位,有8個都會射左去啦
佢呢下我反而想屌呀朗推到順左腳咁大個角度唔射走去傳比咁窄角度既ASM...
你踢緊波去到最前又打開前鋒, 一定係射
成隊啲射術都差
邊個有信心呀 呢下引到人算交咗功課
呢啲就係個分野
我諗賓周馬會傳
麥明詩要入國家隊睇得透啲應該可以去世界盃㗎
我都想支持法國隊
https://youtu.be/qBxXbugN9EI?t=424

佢果下正中間18碼點射左射右都有得揀
個波去到asm果個位已經有兩個球員封死曬,揀傳揀射都唔易...
呀朗呢下同隻左腳龍門口級出黎一定係全場精華
仲有球,ASM推入中間傳比牙朗右腳可以順腳射,佢又就返左腳夾硬推大位推甩埋,真係CLS,呢啲波隨時霉菲都入到(或者中柱)
左手交右手
冇得爭
盲嘅都知佢會cup返左腳,成村人捕住佢
條友好陰濕
Red Bull 集團
傳Zaha
last year contract
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞