[HOWAY THE LADS] 紐卡素22/23開季討論區 (70)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
大米最大問題係紀律問題
就算肥賓識用佢,佢都一定走硬
同埋佢跟肥賓同布仔隨時變左失蹤人士
講緊級數表現, 你就話傷 我都無嘢好講
照你咁講大米上幾季咁可靠, 富咸唔洗做升降機添

大佬, 佢都走咗差唔多5年啦, 仲迷佢踩紐做乜鳩
今場幾次單對單防守對面都過唔到佢好撚勁
其實唔覺佢有咩紀律問題, 佢係有火有heart,
你話佢紀律問題係指遲到,唔訓練,唔聽領隊話, 佢又唔係咁
唔係掛,wilson唔計多傷數據勁到癲喎
你有睇富咸?
場場領先場場自爆輸
要屌都係唔係屌前鋒
我幾時屌過Wilson級數
我係話佢同級
我係嬲你話當年無賣錯
迷大米就一定
一個由細到大都以紐卡素為夢想球會
以舒利亞為偶像嘅大米
連表現嘅機會都未有就送走
仲要比人話無賣錯
森林識貨!
對手係英冠級數,係易對付d
對上果次降班我有睇,事實係出親大米都贏唔到波,唔出佢出新狗果個前鋒反而執到分
果陣肥賓話佢跑動數據差, 不過應該都係9up, 根本係自己唔鍾意就唔用姐
光頭LEE都仲有人要,森林真係獨具慧眼
數據係好勁
同級英超射手起碼40M
佢係一傷隊波就唔識踢
尤其是黎Howe之前
我都幾迷佢, 佢絕對夠料, 仲要幾岩我地宜家隊波, w9+w20混合體
我地又唔係最後一隊
愛華頓佢都係咁拆
拆骨重整係佢興趣
佢當年場上情緒係不時都失控,真係唔知幾時自爆拎紅牌
又真係有領隊唔鐘意用呢類球員
但佢唔走又未必有今日的佢,所以樓上兩位清都無謂嘈啦
我都好迷佢, 去到富咸都仲有買佢波衫
但其實應該都唔會買佢返嚟, 可惜
係好能奇
唔出後防就無爆
佢黎果時咁後生
點會無火
光頭係肥賓時代d on9仲能多
高大中鋒係紐卡素icon
「大米係頭幾年d脾氣有問題
佢表現係呢十年我地有邊個前鋒同佢同級
Wilson都唔會好過佢

你自己講嫁喎
我係針住你呢句姐, 大米當年係有潛質, 但唔好神化佢
講真佢代表作係邊場? 我淨係up得出炒諾域治6-0果場

落到英冠肥賓唔用佢用基9, 而家睇返有錯咩, 錯喺邊
無代表作就你係講果句無賣錯
唔會好過佢=差過佢
定係同級
Helios係Maxi創辦既 board game,而家開左個會就係Helios community,有 tournaments贏左會有獎金,因為有好多會員都係紐迷,所以Maxi就想回饋返球迷,所以間唔中都會送返d禮物比球迷,今次唔係第一次送架喇
https://www.hitc.com/en-gb/2022/01/03/player-newcastle-sold-admits-he-did-stupid-things-now-hes-top-scorer-in-his-division/

你睇吓佢訪問啦, 根本佢留喺度唔會成長到
佢走係對大家都好, 要怪就怪麥卡倫咁早買佢返嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞