機械人產品綜合討論區 #27 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 大家搶到叉鴨肶未?

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
THE合體=全膠
諗起以前老千d垃圾膠關節
呢隻都係睇定d先
如果The合體個價錢做到一千至千一吸引力好似大
個膊頭真係好唔掂
左手肘個joint又要分兩條有罅
隻膠都唔同咁都有得踩?
Smp永遠係最低priority
Real
THE膠無合金都好,只求上色+關節麻煩做好d
冷靜d先,無踩隻野
只係見佢成千四又好似無合金又無乜特別,得合體,手個關節好似又危危地咁者
首先要唔要自己砌己經係無得拍埋一切比較

smp 要砌, the 合體唔駛砌

smp 同the 合體size 都唔一樣, 價錢都無得比

隻泰丹都係千四到, gsc 都講左加鐵就維持唔到2萬幾yen 既售價
我SMP同成品都有買過,2者的確係唔同又無得比SMP差就一定,但係價錢係事實,千四就係千四,3舊就係3舊

只能話你rich又多位,唔同我呢d窮L要左度右度
做到真完全變形keep到比例已經好勁

攞佢同smp比,了解過smp係點樣變未
一分錢一分貨,咁玩具貴左係事實,原材料又貴左
買唔買真係好個人, 無話rich 唔rich 大家咁高咁大

大家玩得開心就夠
七重變形體今年出唔出到
巴打講得太好

最緊要開心

再次感謝呢度各位咁客氣, 個氣氛先會咁好, 真係吹到水討論到
依家年頭, 有機會嘅
除非廣東省啲廠真係請唔返工人啦
有無巴打買左pose+勇者王 係咪真係物超所值
值!!!!但真係貴既, 同超合金魂比
我覺得接近完美
但係你要接受合體就會摑甩油
成隻野勁重,d關節位好足料,佢係完全變形合體不過合體個part有自己改動過,但個改動係user-friendly的。隻野合體完d可動都可以話同類型比算高

我覺得隻野起馬對得住個價先係咪物超所值就見人見志
賣得平過千值gggg已經好好
但嘉爾都要9 月先派貨 派到都應該係年尾
物超所值就唔敢講, 但就一定對得住個價.
要造形有,
要變形合體有,
要可動性都有! 你好難想像一架變形合體既機可以有咁高可動性, 佢D可動性係高過千值隻GGGG.
POSE+GGGG絕對係2020 BEST BUY嚟

另外已開新POST, 請大家過去繼續吹水
https://lihkg.com/thread/3282091/page/1
Pose+
賣合金魂價= 物超所值
賣而家個價= 價錢合符期待

Bandai(大部分產品)
而家個訂價= 物不所值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞